Való Világ 4 Szandika Olivér villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt hiány érzelmi kitörésekből a villában. Kiderült, hogy Nádai kisasszony megőrül Olivérért, közben Szandika a göröggel enyelgett, majd a villalakók az esti parti közben betörtek a riportszobába és alkoholt követeltek. És ha mindez nem lenne elég, Olivért küldték párbajozni.


Izzadtak a tenyerek, pillangók repkedtek a hasban, eljött a pillanat, hogy a villalakók beszámoljanak a megszerzett tudásukból. A vizsgázók a nyugiszobában izgulhattak magukért és egymásért. A görög csődör hősiesen bevallotta, hogy az egész felelés alatt verejtékezett. Laci dalos pacsirta volt, Olivér puskázott, Éva stréberkedett, Jerzy beégett, Szandi bizonyított.


Éva féltékenységi jelenete

Viccesre és egyben meghatóra sikeredett a bizonyítvány kiosztása, a búcsúzás és a szerenád. A legszorgalmasabb tanuló Anikó lett, emiatt a fürtös kisasszony, Éva magába zuhant. Csalódott volt, és háborgott a lelke. Évának érzékeny pontját találták el a barátai, amikor a fekete szépséget ajnározták, féltékeny lett, amit nyíltan felvállalt.



Alek újabb próbálkozása

A görög félisten elképesztő, ahogy a nőknek udvarol, sosem adja fel a harcot, és mint aTrójai Faló úgy tör előre. Ismét betalálta a rosszkislányt szánalmas próbálkozásaival. Éva nem hagyta szó nélkül ezt az esetet sem, bár nem akar az érdi biztonsági őrtől semmit, mégis irigy Alek új szerelmére. A kisasszony képtelen elviselni, ha nem ő van a középpontban - az egója óriási.


Ani megőrül Oliért

Édes, drága Gombi, végre megmutattad magad, üdv a való világban. Vetkőzött, táncolt és jól érezte magát. Közben történt egy váratlan fordulat: Anikó szerelmet vallott Olinak. A vagány srácnak erre felcsillant a szeme, és tetszett neki ez a megnyilvánulás. Kacérkodtak, flörtöltek a fiatalok a teraszon, szinte izzott a levegő köztük. Meglepő módon nem viselkedett elutasítóan a falkavezér. De nem hagyták kibontakozni a fiatalokat: Szandika szempillantás alatt ott termett és közölte Olival, hogy csak vele foglalkozzon. A következő percben a görög amorózó, Alekosz már a felpumpált szájú lánnyal csókolózott. Szandika valószínűleg úgy gondolta, hogy az okostojás majd helyrebillenti az önbizalmát, ha már más nem teszi. Mi lesz itt még?


Betörtek a riportszobába

A bankett közepette összefogott az összes lakó, és berobbantak a riportszobába, majd csöves módjára alkoholért könyörögtek.

Kiválasztás: Olivérre került a zöld kendő

A kiválasztás előtt András mutatott pár bejátszást a fiatalokról, ahol újra szemtanúi lehettünk a csapat felbomlásának és Olivér taktikázásának. Ez utóbbinak az volt a célja, hogy a legtöbb jelet ő kapja ezen az estén. A vagány srácnak ezt sikerült elérnie, 4 jellel rákerült a zöld kendő, és jövő héten ő lesz az, aki párbajozni fog villatársával. Erre leginkább a Rácz testvérpár férfitagja lehet esélyes. Béci egy, Anikó kettő, és Gombi is két jelet zsebelt be az este folyamán. A rosszkislány húzta a száját beszéde közben, nem számított Gigi és Béci jelére, ám már előtte felkavarta az érzelmeit valami, amit igyekezett titkolni. Majd a végén, az élő bejátszáskor láthattuk, ahogy sírógörcsöt kapott a fekete démon, feltehetően "szerelme" zöld kendője miatt. Izgalmas kiválasztásnak lehettünk tanúi, és feltehetően a párbaj is az lesz.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.