eltitkolás Születés műsorvezető kisfiú háromszoros gyermekáldás Vujity Tvrtko Zsolnay Gyöngyi édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki elől sikerült titokban tartania harmadik gyermekének érkezését a TV2 műsorvezetőjének.

A Napló műsorvezetőjének felesége, Zsolnay Gyöngyi volt válogatott kosárlabdázó csütörtökön reggel adott életet a házaspár harmadik kisfiának, aki a Bendegúz nevet kapta szüleitől.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

Tvrtko ugyan megerősítette a hírt, de sok információt nem akart elárulni, hiszen azt sem hozta nyilvánosságra, hogy ismét baba születik a családban. "Igen, valóban megszületett Bendegúz. A pici és az édesanyja is jól vannak. Én vagyok a világ legboldogabb embere, és ezt köszönhetem a feleségemnek" - árulta el a Blikknek röviden a TV2 riportere, aki így már három kisfiú édesapja, hiszen Benjamin nyolc-, Barnabás pedig már hétéves.
Tvrtko egyébként a hétvégén egy spontán buli keretében meg is ünnepelte a fia születését, egy belvárosi étteremben cigányzenészek és 50 liter pálinka kíséretében hajnalig nótázott. Információk szerint a meghívott vendégek nagy része a helyszínen tudta meg a nagy hírt, amelyet a szűk baráti körön kívül senkinek nem árult el korábban.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.