Bakács Tibort felfüggesztette a Klubrádió!

lebukás szalámi tolvaj rádiós Bakács Tibor Settenkedő zsűri Megasztár lopás író
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lopáson kapták Bakács Tibor Settenkedőt! Az újságíró, akit a széles közönség a Megasztár zsűritagjaként ismert meg, péntek éjjel megpróbált fizetés nélkül elvinni egy rúd szalámit egy budakeszi hipermarketből.

Bakács Tibor péntek éjjel téliszalámit lopott egy budaörsi hipermarketből. A műsorvezető elismerte a lopást, amit azzal indokolt, hogy éhes volt, és nem volt pénze ennivalóra.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


"Nem vagyok egy gyakorlott tolvaj, ezért amikor mentem kifelé, lebuktam, mert besípolt a rendszer. Én ugyanis már régen nem vagyok az a foglalkoztatott újságíró" - erősítette meg a Blikknek a bejelentés alapján érkezett információkat az újságíró, aki kijelentette: vállalja a felelősséget. "Az egész ügy húsz perc alatt lezajlott, a biztonságiak nagyon kedvesek voltak, bekísértek egy szobába, majd megtették a feljelentést. Én vállaltam a dolgot, hiszen valóban elkövettem" - emlékezett vissza a történtekre Bakács.

A rendőrség ugyan a nevet nem árulta el hivatalosan, de a tájékoztatásukból kiderült, valóban történt ilyen eset péntek este az áruházban, és a zéró tolerancia elvét követve eljárás is indult az újságíró-kritikus ellen. A Klubrádió vezetősége, miután hétfőn az újságból értesült az esetről, közleményben tudatta: felfüggesztik a munkavégzés alól Bakácsot. "Bakács Tibor minden bizonnyal tudja, hogy az, amit elkövetett sokkal nagyobb hiba, mint amekkora bűn. Megsértette azokat is, akik lelkes hívei, hűséges hallgatói voltak, és megsértette a Klubrádiót is. A rádió vezetői úgy döntöttek - a hallgatók érzéseire is tekintettel -, hogy legalább egy hónapig szünetel Bakács Tibor műsora" - tudatta honlapján a Klubrádió.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.