Tőzsdecápák: A pénz nem alszik verekedés Transformers Indiana Jones és a kristálykoponya királysága botrány Shia LaBeouf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bilincsbe verve vitte el a rendőrség a Transformers és a Tőzsdecápák sztárját, Shia LaBeoufot.

A színész egy bárban keveredett nézeteltérésbe néhány rajongójával. Shiának nem volt kedve autogramot osztogatni, ezért nem éppen kedves szavakkal illették őt - erre azonban ő is bepöccent, és a szóváltás verekedésbe torkollt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A helyszínen tartózkodott Ashlee Simpson énekesnő is - neki még egyelőre nem tudjuk, volt-e szerepe a balhé kirobbanásában. Shia LaBeouf állítólag nem akart feltűnést kelteni, és közös fotót sem akart a rajongókkal. Erre az egyikőjük "köcsögnek" nevezte a huszonnégy éves sztárt, aki erre kissé felhúzta magát, és ököllel próbálta megoldani a dolgot.

A verekedésnek egy kidobó vetett véget, aki átadta a színészt a később kiérkező rendőröknek. Richard DiSisto, a bár tulaja a következőképp nyilatkozott az esetről: "Nem kell ennek olyan nagy feneket keríteni. Ez az egész csak pasik közötti kakaskodás volt, aztán a dolgok maguktól mentek át verekedésbe. Persze nem így kellett volna végződnie."

A színésznek ez nem az első összetűzése volt a törvénnyel: 2008 júliusában már egyszer letartóztatták, mert ittas vezetésen kapták a rendőrök.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.