szerelmi vallomás hiányérzet VV Anikó magányosság Flört VV Olivér Való Világ 4 VV Szandika taktika kiborult
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivér, a gaz csábító, szépen bezsebelte a villa lányainak bókjait. Először Szandika, majd Anikó vallott neki szerelmet a kamerák előtt. Előbbit könnyedén leszerelte, mondván Szandi csak egy haver, ám utóbbi iránt talán érez is valamit. A villa vagánya vajon mit kezd Anikóval?

Eddig tartott a nagy szerelem

Olivér a beköltözés pillanatától áradozik szerelméről, Enikőről. Minden alkalmat megragad, hogy beszéljen a lányról vagy üzenjen neki. Néhány hete még naphosszat nézett a távolba könnyes szemmel - saját bevallása szerint - azért, mert annyira tönkreteszi Enikő hiánya. A villa vagánya azonban gyorsan megrázta magát és kikezdett a rosszkislány Anikóval. A 22 éves lány is megéri a pénzét, hiszen a bent töltött néhány hét alatt ő már harmadszor szerelmes. Először Béci miatt sírta tele a párnáját, utána Király L. Norbiban látta meg élete párját, most pedig Olivér az, akiért megőrül.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


"Az elejétől fogva lehetett látni, hogy Anikó és Oli közt izzik a levegő" - mondja az egykori villatárs, Márki Zsuzsi. "Olivér óriási távolságot tartott minden lánnyal, még azt sem engedte, hogy az ágyára üljünk, de Anikóval mindig más volt. Őt sokkal közelebb engedte magához. Csodálkoznék, ha kettőjük között nem lenne semmi. Oli igazi szoknyavadász és folyton hangoztatja, mennyire imádja a szexet. Még abból sem csinált nagy ügyet, hogy ő volt az egyetlen, aki kamerák előtt "könnyített magán" a srácok közül a villában. Sajnálom Enikőt, de szerintem ez a kapcsolat nem fogja kibírni ezt a próbát" - mondja Márki Zsuzsi, aki szerint Olivér nem képes a hűségre.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Enikő már nem is reménykedik?

Minden bizonnyal Olivér kedvesének, Enikőnek a legnehezebb ez az egész, hiszen a saját kapcsolatának megromlását külső szemlélőként kell végignéznie. Nem kérdezhet rá, mi történik, nem kérheti számon a párját, még be sem olvashat neki. "Enikő nagyon el van kenődve, szomorú attól, ahogy alakulnak a dolgok. Mielőtt Oli bevonult a játékba, megbeszélték, hogy az ölelkezésnek, simogatásnak senkivel nincs helye a villában" - meséli Nos'Chez, Olivér egyik legjobb barátja. "Én nap mint nap beszélek Enikővel és próbálom benne tartani a lelket, de nem sok sikerrel. Nem tudom megvigasztalni, hiszen pontosan tudja, mit lát a képernyőn. Nem tudom, hogy fog dönteni Olivér, ha Anikót választja, akkor rövid távon gondolkodik, ha Enikőt, akkor hosszú távon. Nem lehet neki most könnyű, az biztos. Szerintem akárhogy is dönt, csak a párbaj után fog tenni bármit is, hiszen ha előtte cselekszik, akkor egészen biztos, hogy 2 szék közül a pad alá esik" - meséli Nos'Chez.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Próbálja visszafogni magát

Köztudomású, hogy az egykori műsorvezetőnek többször meggyűlt már a baja a rendőrséggel, agresszív természete miatt. A villában azonban ezt az oldalát még nem nagyon mutatta meg. "Olivér nagyon lobbanékony természetű, egy igazi időzített bomba!" - mondja Terecskei Rita, a Zanzibár énekesnője, aki az egyik klipjük forgatásán ismerkedett meg a rosszfiúval. "Olivér nagyon jó fej, vicces srác, igaz, csak azzal, akit kedvel. Tény, hogy eddig rettenetesen visszafogta magát a villában, valójában ennél sokkal hirtelenebb, pörgősebb. Fogalmam sincs, hogy fogja megoldani ezt a helyzetet Anikóval, de remélem okosan dönt majd" - mondja Terecskei Rita.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Körmönfont taktika?

Az egészen biztos, hogy Olivér a legnagyobb taktikus a villalakók közül, ő tartja kezében a legtöbb szálat. Lehetséges, hogy az egész Anikóval való "viszonyba" csak azért kapaszkodott bele, hogy ezzel egészen biztosan megerősítse a pozícióját a döntősök között. Tudja jól, hogy ezzel a románccal a nézők a villán belül akarják őt tudni, hiszen mi lenne izgalmasabb, mint egy bimbódzó szerelem?! Így, hogy saját kérésre besöpörte a legtöbb jelölést, bátran viheti ki legfőbb riválisát, Bécit, mert ha valamikor akkor csakis most van esélye, hogy hazaküldje a legnagyobb vetélytársát. Persze az is lehet, hogy pusztán azért akart ő lenni az egyik biztos párbajozó, hogy kihívhassa Anikót és ezzel pontot tegyen a kísértés végére. Bár ehhez kellene némi tartás...


Papp Noémi

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.