Thokozani Khupe Zimbabwe Károly herceg jótékonykodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly herceget mindig érdekes emberekkel hozza össze az élet - legutóbb egy jótékonysági rendezvényen találkozott a zimbabwei kormányfő helyettesével.

Thokozani Khupénak, Zimbabwe egyik kormányfő-helyettesének és a walesi hercegnek láthatóan akadt közös témája. Vajon az államügyeken és a közelgő hercegi menyegzőn kívül magukról is beszélgettek Londonban a prominens személyiségek?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Íme, az első 3D-s fotó a Naprólhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110209-3d-foto-a-naprol.htmlJames Dean ma lenne 80 éveshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110207-james-dean-ma-lenne-80-eves.htmlFergie lebontotta a falakathttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110207-a-black-eyed-peas-lepett-fel-a-super-bowl-donton.htmlSpárgázó békahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110205-spargazo-beka-furcsa-pozban-csimpaszkodott-egy-beka.htmlNem csak csajoknak: Itt a Barbie csocsó!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110204-csocso-barbie-babakkal.htmlWoody magyaráz a First Ladynekhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110203-woody-allen-filmet-forgat-carla-brunival-es-owen-wilsonnal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.