Lindsay Lohan színésznő lopás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányhősnő nem riad meg az amerikai igazságszolgáltatástól: jókedvűen, csinosan és frissen feltöltött ajkakkal érkezett a tárgyalására.

Lindsay Lohan bájolog a kamerába, oldalán ügyvédjével, Shawn Chapman Holley-val. A színésznő legújabb húzása miatt került a bírák elé: most egy közel félmillió forint értékű nyaklánc ellopásával gyanúsítják. Lindsay beismerte a lopást, de azt is hozzátette, hogy ő pusztán csak "kölcsönvette" a mesés ékszert. Bizonyára azért követte el tettét a szőkeség, mert úgy érzi, hamarosan nem telik majd ilyen drága ékszerekre: az utóbbi hónapok nagy részét ugyanis rehabilitációkon és elvonókúrákon töltötte, ezzel pedig sorra veszítette el filmszerepeit. De a lényeg: még így is van kedve mosolyogni, hiszen mégiscsak ő Lindsay Lohan!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.