párkapcsolat Valentin-nap szerelem Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rátalált a szerelem Varga Viktorra, aki már a Valentin-napot is újdonsült kedvesével tölti.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Már biztosan nem tölti magányosan a Valentin-napot Varga Viktor, hiszen újra szerelmes. Bár kapcsolatuk még nagyon friss, de titkolózás ide vagy oda, a Csillag születik énekese a Valentin-napi szinglipartin már kedvesével jelent meg a fotósok előtt. "Egy forgatás előtt találkoztunk először, ő ugyanis sminkesként dolgozik az egyik televíziós csatornánál. Megkért, hogy csukjam be a szemem, de ahogyan ezt kimondta, attól kezdve nem tudtam levenni róla a szemem" - mesélt a romantikus pillanatról Viktor a Life.hu-nak.

Tipp: Nyerj egyedi ajándékokat Valentin-napra!


A mindig mosolygós énekes egyelőre még csak óvatosan beszélt újdonsült kedveséről, mivel nagyon félti szerelmét. "Nagyszerű, hogy ilyen sokan kíváncsiak ránk, de nem egy kapcsolatot tett már tönkre a bulvárvilág" - fűzte hozzá Viktor. Az énekes egyébként nagyon romantikus típus. Volt már rá példa, hogy Valentin-napon egy rózsaszirmokkal borított, baldachinos ággyal kedveskedett éppen aktuális barátnőjének. De biztos benne, hogy idén is ki fog találni valamilyen meglepetést új szerelmének, és el fogja énekelni azt a dalt is, amit neki írt.


A Life Magazinban sztárok mesélnek saját Valentin napjukról bővebben, a LifeNetwork műsorán.



Life Magazin: minden hétköznap 18 órakor a LifeNetwork műsorán!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Scarlett Johansson összejött Sean Pennel?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-scarlett-johansson-osszejott-sean-pennel.htmlBotrány! VV Jerzy barátnője kitálal!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-botrany-vv-jerzy-baratnoje-kitalal.htmlVV4: Olivér véresre verte az ökléthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110210-vv4-oliver-veresre-verte-az-oklet.htmlLindsay Lohan boldog és kisimult - a bíróságon!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110210-lindsay-lohan-boldog-es-kisimult-a-birosagon.htmlKároly herceg barátkozikhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110210-karoly-herceg-talalkozott-zimbabwe-kormanyfohelyettesevel.htmlMégsem kapja meg Vastag Tomi bátyja nyereményautójáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110210-vastag-csaba-atvette-nyeremenyautojat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.