Való Világ 4 hisztéria párbaj VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szilikoncsoda jóslatai kezdenek beteljesedni, miszerint nem igazán képes kordában tartani az érzelmeit - ez most, Olivér elvesztése után ismét megmutatkozott. A párbaj után hisztirohamot kapott, és a földhöz verte magát.

Béci vs. Oli

Már a reggeli ébresztő zene is Rácz úrnak kedvezett, így hugicájával nagy boldogan, tánccal indították a napot. 100%-osan biztos volt magában Béci, nyugodtan gyűjtötte energiáját napozás keretében, miközben párbajozó ellenfele, Olivér búcsúzkodott - ami egyáltalán nem volt szimpatikus barátainak. Olivéren így már ekkor eluralkodott a pesszimizmus.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub


Gigi és Jerzy csókcsatája

A villa gerlepárja elhatározta, hogy semmi nem fog köztük történni a luxusbörtön falain belül - legalábbis szexuális jellegű dolog nem. Ám, ahogy telnek a napok, úgy tudnak egyre nehezebben uralkodni a vágyaikon. Napról napra nagyobb a kísértés... Vajon meddig tart a fogadalmuk?







Amit eddig nem láttak...

Elérkezett a párbaj ideje. Az este folyamán Szandika parázott a leginkább - őrületes érzelmi viharok dúltak a lelkében. Láthattuk azt is, hogy a villalakók miként reagáltak a stúdióban hallottakra, látottakra. A törtető lány és társai gusztustalannak tartották Béci megnyilvánulásait, és azt, hogy az egész párbajt Anikóra élezte ki, úgy, hogy közben szerelme, Enikő jelen volt az adás alatt. Nem érezték fair játéknak.
A plasztikcica többször kiborult, amire a lányok reakciója csak az volt, hogy lekiabálták. A hangulatát csak tetézte, hogy Olivér nem tért vissza a villába, siratta, mintha sose látná viszont barátját - szó szerint a földhöz verte magát. Ahogy pedig ez lenni szokott ilyenkor, a csapat egyik fele az egereket itatta, a másik fele pedig egymást.


Gombi kampányol

Még csak most lett vége a párbajnak, de máris a következő kiválasztásról csacsognak. Gombóc Artúr már el is kezdett kampányolni maga mellett, hasonló taktikát folytat, mint az exvillalakó, Olivér. Ő is feltöltésre vágyik, látni akarja a családját, hozzátartozóit, így kérlel mindenkit, hogy a jelét rá tegyék, mert ő menni akar. Ezen kívül kíváncsi, hogy milyen erőkkel bír, és hogy van-e értelme a bennlétének vagy sem.

Bereczki Hajnalka

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



VV4: Olivér szerelme összeroppanthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110213-vv4-eniko-osszeroppant.htmlDráma, zokogás, összeomlás: Olivérnek mennie kellhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110212-veres-parbaj-oliver-es-beci-kuzd-meg-egymassal.htmlBotrány! VV Jerzy barátnője kitálal!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-botrany-vv-jerzy-baratnoje-kitalal.htmlVV4: Olivér véresre verte az ökléthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110210-vv4-oliver-veresre-verte-az-oklet.htmlVV4: Olivér Bécit viszi párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110209-vv4-beci-laci-vagy-gombi-megy-parbajozni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.