Íme az idei Grammy-díjátadó győztesei

Rihanna Eminem Lady Gaga Grammy Grammy-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztárdömping, különleges ruhaköltemények és persze sok-sok zene is volt az idei Grammy-díjátadón. Lássuk a győzteseket!

Vasárnap este zajlott Amerikában az 53. Grammy-díjátadó. Az év albuma az Arcade Fire kanadai együttes harmadik albuma, a The Suburbs lett. A Lady Antebellum amerikai country-együttes itthon igen kevéssé ismert csapat, Amerikában azonban hihetetlenül népszerűek: ők idén négy díjat vihettek haza: Az év felvétele, Az év dala, Az év country albuma és Az év duó vagy csoportos country előadása elismeréseket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az év popalbuma Lady Gaga: The Fame Monster című korongja lett, de az extrém énekesnő vihette haza Az év női popelőadásának járó díjat is. Eminem is két díjjal távozott, de a díjazottak között volt még Jay Z és Alicia Keys duettje, az Empire State of Mind, valamint Rihannát és Nicole Kidman country-énekes férjét, Keith Urbant is jutalmazták egy szobrocskával. Az év felfedezettje Esperanza Spalding jazzénekesnő lett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.