Colin Firth Helena Bonham Carter Berlinale 2011 A király beszéde Berlin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berlinbe is ellátogatott Colin Firth és Helena Bonham Carter legújabb filmjük, A király beszéde kapcsán - és láthatóan remekül érezték magukat.

Minden oka megvan a jókedvre a két angol színésznek: filmjük az egész világon hatalmas sikernek örvend, és ha minden jól megy, Colin kapja majd A legjobb férfi főszereplőnek járó díjat a jövő vasárnapi Oscar-díj átadásakor. A 61. Berlini filmesztiválon is imádták a filmet - reméljük, jövő héten méltóképpen jutalmazzák.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Celine Dion családi körbenhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110217-celine-dion-csaladi-korben.htmlGazdira vár a cumizós kutyushttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110215-kutyamenhelyen-vigyaznak-a-kutyakra.htmlEgyütt buliztak a világhírű házaspárokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110214-hazasparok-a-grammy-dijatadon.htmlLady Gaga ismét sokkolthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110214-lady-gaga-tojasban-erkezett-a-2011es-grammy-dijatadora.htmlMeleg fürdőt vett a capybarahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110211-a-teli-hoesesben-megprobal-felmelegedni-a-capybara.htmlLindsay Lohan boldog és kisimult - a bíróságon!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110210-lindsay-lohan-boldog-es-kisimult-a-birosagon.htmlKároly herceg barátkozikhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110210-karoly-herceg-talalkozott-zimbabwe-kormanyfohelyettesevel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.