Újabb félmeztelen fotók kerültek elő Sarka Katáról!

Sarka Kata személyiségi jogok fotó Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata és férje, Hajdú Péter nyomozásba kezdtek: néhány napja félmeztelen fotók jelentek meg a tévés kedveséről, most pedig egy újabb adag kép került az egyik napilap birtokába.

Vasárnap a Bors közölte azokat a képeket, melyeket egy olvasójuk küldött be a szerkesztőségükbe. A férfi állítólag nemrég használtan vásárolt egy mobiltelefont, és ezekben találta a pikáns felvételeket. Hétfőn a szemfüles olvasó újabb képeket juttatott el a szerkesztőségbe, és ez már felbosszantotta a házaspárt is.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Nagyon bosszantó, ha a saját használatra készült fotók illetéktelen kezekbe kerülnek, de azt gondolom, nincs abban semmi rossz, ha egy szerelmespár elmegy nyaralni és lefényképezi egymást "- mondta Hajdú, aki nemrég nem engedte kedvesének, hogy az levetkőzzön a nyuszis magazinnak. "Már csak ezért is nagyon bosszant a dolog, szeretnék a szemébe nézni annak, aki kiadta a képeket" - tette hozzá Péter.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Sarka Katát az bántja a legjobban, hogy szomorúságot okoz a felvételekkel a családjának: "Kellemetlen, mert főleg édesapám miatt nem vállaltam el a nyuszis magazin fotózását. Ebben az ügyben az ő véleménye a legfontosabb. A gyermekeinket egyelőre nem érinti a dolog, hiszen nagyon picik, a bölcsiben biztos nem mondja nekik senki, hogy "láttam az anyukádat meztelenül". Mindenesetre évek múlva erről is beszélni kell velük" - vallotta Kata a Borsnak.

A szakjogász véleménye szerint:

,,Sarka Katával szemben személyiségi jogsértést követtek el. Mindegy, hogy a képeket nyilvánosságra hozó illető találta vagy eladta a szóban forgó mobiltelefont, a képeket nem lett volna szabad nyilvánosságra hozni, mivel az azokkal való rendelkezési jog Hajdúékat (jelesül Sarka Katát) illeti. Tekintettel arra, hogy Hajdú- Sarka Kata személyiségi jogai csorbát szenvedtek az eset során, polgári jogi igénnyel léphet fel a jogsértővel szemben."

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Jó útra tért a botrányos múltú énekesnő!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110222-britney-spears-horgaszni-vitte-fiait.htmlVV4: Szandika és Éva egymásnak ugrottakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110221-szandika-es-eva-egymasnak-ugrottak.htmlNem beszélhet titkos múltjáról Béci a villában!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110221-vv4-becinek-tilos-beszelnie-botranyos-kinti-eleterol-a-villaban-.htmlA slágerlisták élére törnek a Nyári lányokhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110221-rakonczai-viktor-dalt-irt-az-xfaktor-dontojet-megjart-nyari-lanyoknak.htmlNacsa Olivért elhagyta kedvesehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110221-nacsa-olivert-fakepnel-hagyta-kedvese.htmlExbarátnői is hivatalosak Vilmos herceg lagzijárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110221-vilmos-herceg-es-kate-middleton-eskuvoi-meghivoi.htmlVV4: Vége Gigi és Jerzy kapcsolatának?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110220-vv4-vege-gigi-es-jerzy-kapcsolatanak.htmlLiptai Claudia: "Anyu itt volt velem a premieren"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110219-tiz-ev-utan-ujra-szinhazban-jatszik-liptai-claudia-a-tv2.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.