VV4: Gigi csont és bőr a féltékenységtől!

Gigi Jerzy Való Világ valóságshow féltékenység VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rácz testvérek női tagjának testét felőrli az ideg és a rágódás, amit Jerzyvel való kapcsolata okozott benne. Nem tud dűlőre jutni, ami az érzelmeit illeti, féltékenységétől továbbra sem tud szabadulni, a szépfiú pedig nem tudja ezt a helyzetet kezelni.

Alekosz megsértődött

Éva és Szandika nagy kibékülése Alekoszra igen negatívan hatott, ugyanis ő volt az utolsó személy, akivel közölték a hírt, hogy béke lett a két lány között. Így rosszul érintette, amikor megtudta, hogy Éva nem lesz a hálótársa. A görög okostojás szerint a kopasznak is hajmeresztő az, ahogyan a két hölgyemény egymásról nyilatkozik. Úgy érzi, rá nézve ez kellemetlenül hat, mert bizalmat szavazott a törtető lánynak, aki végül cserbenhagyta őt. Majd számon kérte Évát, hogy miért pakolta át a cuccait a szilikoncsoda ágyára. Ebből aztán újabb harc kerekedett Szandibandi és Alekino között.

Gigi beleőrül a féltékenységbe

A fiatalok tovább vajúdnak, őrlődnek a kapcsolatukon, pedig lehetőségük lenne arra, hogy a nyugiszobában egy kameramentes órát töltsenek el, de eddig nem csaptak le rá. Gigi a gondolkodástól csak fogy. Egyre girhesebb a Rácz hugica, a féltékenység eluralkodott rajta, úgy gondolja, hogy neki nem való kapcsolat, csak a szingliség. Úgy tűnik, önértékelési probléma áll fenn.

Belénk bújt a kisördög! Szerinted mire készülünk? Tippelj, és nyerj belépőket!



Szandika elborult, majd kiborult

Újabb közösségi program, most futóversenyt rendeztek a villalakóknak. Négy futópad várta őket, előtte bemelegítés, majd fel a gépre, és fuss, Forest. Egy darabig minden szép és jó volt, majd, mint minden hasonló program, ez is óbégatásba fulladt. Kidőlt három ember, elsők között Szandibandi, aki az önbizalomhiány miatt ezúttal a szekrénybe bújt el. Anikó próbálta vigasztalni de, nem sok eséllyel. Majd kiosztották a díjakat: Ani és Béci lett az aranyérmes.

Törvényhozás a villában

Sokkal keményebb és durvább szabályokat hoznak létre a villalakók önmagukkal szemben. Most a káromkodás kérdését vetették fel. Szandika a témáról úgy véli, ha nem lehet testi sértés, és már csúnya beszéd sem, akkor az ember be fog golyózni. Végül a megállapodás az lett: ha valaki rossz megjegyzést tesz a családtagokra vagy faji, nemi hovatartozásra, azt 24 óráig levegőnek nézik. Amióta villaparlament van, kissé komolyabbak lettek a luxusbörtön foglyai, senki nem mer nevetni, nem érzik felhőtlenül magukat.

Szerinted ki nyeri meg a Való Világot?



Kihívás utáni pillanatok

A kihívás előtt Picúr szerelme, Gombi összezavarodott, édesapja segítségét hívta az égből, nagyon megható volt. Rágódott, civódott, az eddigi lelkesedése odalett. Szívére vagy eszére hallgasson? Alekoszt vagy Jerzyt hívja harcba? Végül a görög szoknyapecérre esett a választása: "Dávid- Góliát" meccset szeretne szombaton vívni a stúdióban. Éva felkészítette barátját, hogy csak ő fogja visszavárni a villába, és erre készüljön föl. Az érdi biztonsági őr ezen meghökkent, de végül tudomásul vette, és felkészül a csatára.

Bereczki Hajnalka


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.