keresztanya David Furnish Elton John kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elton John és David Furnish közös gyermekének, Zachary Levon Furnish-Johnnak a botrányos énekesnő, Lady Gaga lesz a keresztanyja.

Egészen mostanáig a pár nem erősítette meg a kiszivárgott pletykákat, miszerint Lady Gaga lesz a kisfiúk keresztanyja, most azonban már úgy tűnik, egyre kevésbé tudják magukban tartani a nagy hírt. "Még túl korainak tartottuk a hivatalos bejelentést, de azt nem tagadom, igencsak jó helyről származnak az információk" - nyilatkozta a kanadai Macleans című lap újságírójának Furnish. A bomba hírt csak nagy nehézségek árán sikerült kicsikarnia az újságírónak a világsztár hitveséből - értesült a Blikk.

www.usmagazine.com
www.usmagazine.com

"Az biztos, hogy őt tartjuk a legalkalmasabbnak, hiszen régóta nagyon jóban vagyunk vele, és szó, ami szó, nála jobban manapság senki sem támogatja a melegeket. De nem csak emiatt szeretjük: rengeteg pénzt áldoz az AIDS elleni kutatásokra is"- fűzte hozzá Funish.

Afp
Afp


Az énekes és David Furnish közös gyermekét egy Los Angeles-i béranya hordta ki és a kicsi két hónapja, pont karácsony napján december 25-én született. A pár egyébként a gyermek kapcsán eddig is nagyon titokzatos volt, nem szerettek volna túl sok információt elárulni, a béranya nevéről és kilétéről is hallgatnak.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Elton John megmutatta kisfiáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110120-elton-john-megmutatta-kisfiat.htmlDöbbenet: Elton John apa lett!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101228-dobbenet-elton-john-apa-lett.htmlMajdnem meghalt Sir Elton Johnhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101213-majdnem-meghalt-sir-elton-john.htmlVV4: Alekosz fölényesen nyerte a párbajt Gombi ellenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110226-vv4-alekosz-folenyesen-nyerte-a-parbajt-gombi-ellen.htmlA villalakók kiközösítik Alekoszt - Rosszul járhat, ha visszamegy?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110226-a-villalakok-kikozositik-alekoszt.htmlOscar-szobrok nem csak aranybólhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110225-oscarszobrok-csokoladebol.htmlGesztesi Károly külföldre költözik?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110225-gesztesi-karoly-kulfoldre-koltozik.htmlKitüntetés és boldogság a Douglas családbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110225-kituntettek-catherine-zetajones-szinesznot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.