VV4: Szandikát irritálja Alekosz jelenléte

Alekosz Szandika VV4 villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villalakók többsége nem örült, amikor a görög bajnok tért vissza a győztes csatából. Sőt Laci továbbra is háborúban érzi magát, Szandika pedig egyenesen Alek képébe vágta, hogy mennyire irritálja még a fiú jelenléte is. Nem volt szép a fogadtatás.

Műrepülés

Véget ért a nagy fitt-hét, aminek Jerzy volt a győztese, így műrepülésen vehetett részt általa jelölt társaival. Első körben a Rácz testvéreket választotta ki, ám a negyedik helyért nem nagyon tolongtak a villalakók. Végül Gombi bevállalta, aki végigparázta az utat a többiekkel együtt, hazafelé pedig kijött belőle minden. Gigi viszont olyan erőre kapott, hogy előtte, utána, közben csak hangosan kiabált, de csakis örömében és felszabadultságában. Jerzy produkciója bárgyúbirka módjára unalmas volt, viszont Béci kivételesen nem magától volt elszállva, hanem az őt ért adrenalinsokktól.

Feloszlott a villaparlament

A műsor szerkesztői hozzásegítették a luxusvilla lakóit ahhoz, hogy ennek a feladatnak a végére járjanak. Az önszabályozást nem sikerült teljesíteniük, hiába próbálkoztak, így nincs szükség a villaparlamentre. Éva ekkor fennhangon közölte a többiekkel, hogy soha nem hallgatott még saját édesapjára sem, ő mindig a maga ura volt, és ez itt sem lesz másképp. Szandika közölte, hogy nem szereti a politikát és hagyják ezt a köztársaságos témát - így tettek.

Álmodoznak a harcosok

A lakók kaptak egy fotómontázst a lakásról, amit megnyerhetnek. Mindenkinek el kellett egyenként mondani, hogy ha ő nyerné, akkor ki-mit kezdene a nyereménnyel. Ismét tudatosult a luxusbörtön rabjaiban, hogy miért küzdenek nap mint nap. Szandika most sem győzte meg a nézőket afelől, hogy megérdemelné ezt a fantasztikus új ingatlant. A görög hős, Alekosz viszont leragadt a konyhánál, és egy receptet hallhatunk tőle. Ő abszolút beleélte magát a szituációba, és reméli, hogy nem hiába tette ezt.

Anikó labilis

A fekete gyöngyszem színesebb egyéniség, mint hinnénk. A párbaj előtt azon vacillált, hogy kit várjon vissza, kinek a nevét mondja élő adásban. Tegnap este láthattuk, hogy végül a görög mellett voksolt. A nap folyamán készültek a buzdító beszéddel, amire talán több időt kellett volna szánnia a szépfiúnak, mert sajnos a párbaj alatt csak mekegett, mint egy kecske. Éva feltöltötte barátját sok-sok pozitív energiával, így ő egész párbaj alatt sziporkázott.


Párbaj utáni hangulat

Éva kitörő örömmel fogadta Alek visszatérését, majdnem kiugrott a szíve. Szandika még biccentéssel sem tisztelte meg a görög amorózót, sőt egyből cinikusan odapirított neki. Mindennek elmondta az egyik legerősebb karaktert, behuppant az ágyba és csak csicsergett. Nem volt könnyű helyzetben a görög hős, nem várták tárt karokkal a villában, de valójában lepergett róla.


Szandika utálja Alekot

A villalakók leültek a nappaliban és nyugisan megbeszélték a nézeteltéréseket, de Szandibandi hozta a formáját, és rosszindulatú megjegyzéseket tett a bajnokra. Ám Alekino úriemberként tűrte a szilikoncsoda obszcén, vulgáris kommentárjait, amivel őt illette. Nagy levegőt vett, elszámolt tízig, és csak annyi mondott: "nem is válaszolnék most erre". Majd Éva próbálta megvédeni lelki társát, erre Béci nekiesett. Laci pedig ismét háborúról prédikált, csak tudnám, hol érzi magát a villa nagy mackója?

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



VV4: Alekosz fölényesen nyerte a párbajt Gombi ellenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110226-vv4-alekosz-folenyesen-nyerte-a-parbajt-gombi-ellen.htmlVV4: Éva mindenkire rátámadthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110225-vv4-eva-mindenkivel-ujjat-huzott.htmlVV4: Gigi csont és bőr a féltékenységtől!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110224-vv4-gigi-csont-es-bor-a-feltekenysegtol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.