Kirk Douglas kilencven fölött sem veti meg a nőket

Colin Firth Michael Douglas színész Kirk Douglas Hollywood Hugh Jackman Melissa Leo díjátadó humor Oscar 2011
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 83. Oscar-gála egyik legemlékezetesebb pillanata volt, amikor a 94 éves Kirk Douglas a színpadra lépett, és átadta a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat egy önálló kis showműsor kíséretében.

A rákból nemrég felgyógyult Michael Douglas édesapja még kilencvenen felül is udvarolt és humorizált a vasárnap esti Oscar-díj-átadón, ahol a legjobb női mellékszereplőnek járó szobrocskát adta át Melissa Leónak a Fighter című filmben nyújtott alakításáért.


szólj hozzá: Oscar-Kirk Douglas


Life Magazin: minden hétköznap 18 órakor a LifeNetwork műsorán!


Oscar 2011: Így vonultak a világsztárokhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110228-oscar-2011-igy-vonultak-a-vilagsztarok.htmlShakirát kitüntette a Harvardhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110228-shakirat-kituntette-a-harvard-egyetem-alapitvanya.htmlBejött a papírforma: Natalie Portman és Colin Firth is Oscar-díjat kapotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110228-hollywood-a-83-oscardij-legnagyobb-nyertesei-2011ben.htmlElton John fiának Lady Gaga lesz a keresztanyja?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110227-lady-gaga-lesz-elton-john-fianak-zachary-levon-furnishjohnnak-a.htmlMitől lesz a néző libabőrös? - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110227-cseke-eszter-s-takacs-andras-mitol-lesz-a-nezo-libaboros.htmlA legnagyobb sikerek és bukások Oscar körülhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110224-a-legtobb-oscardijas-filmek-es-a-legnagyobb-oscar-bukasok.htmlKiknek szurkolnak a magyar sztárok az Oscar-gálán?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110224-magyar-sztarok-velemenye-oscar-2011.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.