Alig érkezett Budapestre, máris milliós kárt okozott Keanu Reeves

Keanu Reeves szamuráj mozi sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megindult az idei világsztárdömping Budapesten - Keanu Reeves, a Mátrix sztárja hétfőn megérkezett a fővárosba, de egy napon belül máris milliós kárt okozott a színész csapata.

A hollywoodi sztár a következő két hónapban a 47 Ronin című szamurájos filmet forgatja majd a rákospalotai Raleigh stúdióban. A 46 éves Keanu Reeves magánrepülővel érkezett Budapestre, a reptérről pedig azonnal a városba vitték.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

A Bors információi szerint Keanu egy V. kerületi luxuslakást bérel itt-tartózkodása alatt. Kedden, amint sofőrje a terepjárójukkal kihajtott a ház mélygarázsából, a hollywoodi filmcsillag az anyósülésről mosolygott és integetett a rá várakozó riportereknek, majd annyit mondott angolul: "Jó reggelt!" A sztárra várakozó egyik magyar fotósnak a vállán fityegő nagyméretű objektívet tartó pántja elszakadt, a drága felszerelés pedig éppen a Keanut szállító autó alá gurult. A fotóriporter kézzel-lábbal jelezte a sofőrnek, hogy gond van, de ő figyelmetlenségből áthajtott a milliós felszerelésen.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

Reeves egy, a 18. században játszódó, igaz történeten alapuló kosztümös filmben kapott főszerepet, mely egy csapat vezető nélkül maradt szamurájról szól majd. A Variety szerint a 3D-s film hűen bemutatja a szamurájok életét, mindezt a A gyűrűk ura fantasy stílusában, igényes harci jelenetekkel fűszerezve. Az egyik szamuráj megformálására kérték fel Keanu Reevest. A 47 Ronint az elsőfilmes Carl Rinsch rendezi, aki eddig főképp reklámfilmeket készített. A filmet 2012. november 21-én mutatják be az Egyesült Államokban.

VV4: Éva hatalmasat koppant!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110228-valovilag4-szandika-gyulolkodik-alekosz-pedig-ejtette-evat-aki-hatalmasat-koppant.htmlÍgy buliztak a sztárok a díjkiosztó után - videóvalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110228-igy-buliztak-a-sztarok-hollywoodban-a-83-oscardijkioszto-utan.htmlKirk Douglas kilencven fölött sem veti meg a nőkethttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110228-kirk-douglas.htmlOscar 2011: Így vonultak a világsztárokhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110228-oscar-2011-igy-vonultak-a-vilagsztarok.htmlShakirát kitüntette a Harvardhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110228-shakirat-kituntette-a-harvard-egyetem-alapitvanya.htmlOscar győztesei 2011-benhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110228-oscar-gyoztesek-es-musorvezetok-2011.htmlBejött a papírforma: Natalie Portman és Colin Firth is Oscar-díjat kapotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110228-hollywood-a-83-oscardij-legnagyobb-nyertesei-2011ben.htmlVV4: Szandikát irritálja Alekosz jelenlétehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110227-vv4-szandikat-irritalja-alekosz-jelenlete.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.