VV4: Anikón átlátnak villatársai

vita VV Éva VV Alekosz VV Anikó IQ teszt Való Világ 4 kiválasztás manipuláció VV Laci VV Szandika taktika VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több villalakónak is feltűnt végre Anikó számító, manipulatív, bomlasztó és kétszínű személyisége: többek között Éva, Béci és Alekosz is rátámadt a rosszkislányra. 

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub


A kiválasztás napján

Szombaton kora reggel Kasza Tibi felmérést végzett a villalakók között, hogy vajon az esti kiválasztáson kire fog kerülni a legtöbb jel.



A villa dokija, Laci nem kertelt és töredelmesen bevallotta, hogy a hetedik kiválasztás a taktikázásról fog szólni. Anikó is hasonlóan vélekedik e téren, de szerinte a Rácz testvérek fognak ehhez a praktikához folyamodni, hogy a málészájú Jerzyt megvédjék. Ezek után könnyes búcsút vettek a zenészektől, ugyanis Juniort és Tibit már várta a kinti való világ.

IQ-teszt

A luxusbörtön foglyai meglepődtek, amikor szembesültek a feladattal, miszerint ezúttal intelligenciájukat kell megcsillogtatni a rivalda fényében. A feladatsorok között arcuk szinte rezzenéstelen volt, csak a szemüket forgatták, és próbálták teljesíteni a rájuk váró hetven feladatot. Alulértékelték magukat, de kiderült, hogy szinte mindannyian átlagos intelligenciával rendelkeznek. Meglepő módon még Alekosz is. László lett a legintelligensebb lakó, őt pedig Anikó követi, de a rosszkislány nem dicsekedett el vele, és titokban tartotta az IQ-teszt eredményét. Szandibandi jócskán lemaradt, de még így is megütötte az átlagszintet.

Éva Anikóra támadt

A szilikoncsoda nagyon bízott abban, hogy a szombat esti kiválasztáskor rá kerül a zöld kendő. A lobbi bejött neki. Valószínűleg eszébe sem jut, hogy két cimborája, Gombi és Olivér is hasonló taktikát választott, ám a harcba küldött férfiak elvéreztek időközben. Éva a döntés után pufogott mindenre és mindenkire: Lacit és Anikót már legszívesebben eltávolítaná maga mellől. A teraszon a törtető lány számon is kérte a fekete szépségét.

Béci és Ani vitája

Az igazmondó hinta a nézők kedvence, valljuk be. Ha nincs balhé, akkor tuti, hogy a lakók betegek. Ezúttal ismét Anikót kezdték ki. Béci gurította a fonalat, azzal a kérdéssel, hogy miért várná vissza Szandikát a párbaj után. A fonál végül Évánál állt meg: érdekelte, hogy kihez fog csapódni, ha a plasztikcica végleg elhagyja a villát. Végül a rosszkislány próbálta elmagyarázni, hogy mi van a lelkében, és a gyümölcs beérett Béci szívében, s kibékültek a hajhúzogatós fiatalok.


Life.hu Ladies Night nőnapi parti a Dokk Caféban!

Gyere velünk és ünnepeljük együtt a Mi napunkat egy exkluzív parti keretében, melyen a garantált szórakozáson túl számos meglepetésre is számíthatsz.

Kedd délig jelentkezhetsz ingyen belépőkért!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.