Való Világ 4 Szandika VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plasztikcica mostanában napraforgó életmódot űz a villán belül. Ezúttal meglepő információ hagyta el duzzadt ajkát, miszerint nem szeretne a házban tovább lábat lógatni.

Gigi eltávolodott Jerzytől

A gerlepár kapcsolata, úgy tűnik, lassan, de biztosan zátonyra fut. Pár napja Jerzynél felütötte fejét a zöld szemű szörny. Mindez amiatt, hogy Gigi Szandika ujját szopogatta, egyfajta cicázásként. A Rácz hugica azóta se tudta megemészteni a sztorit, és közömbösen viselkedett a vetkőző fiúval, aki ezt szóvátette. Erre a szerelmesek szerelme megingott - immáron sokadjára.

Két orgazmus egy pincértől? Nézd meg új websorozatunkat!



Villa Olimpia

Újabb kihívás várt a luxusbörtön foglyaira. Az általános iskolai dressz nagyon csinosan állt a lányokon - a hulahoppkarikáról azonban ez kevésbé volt elmondható. A fiúknak pedig dudorodott elöl a feszülős tornacucc - már akinek. A falka hímjei szalaggal próbálkoztak fitneszbemutatót tartani, ha éppen nem fojtották meg magukat. Végül meglovagoltak egy tornaszert, amitől Alekosz szexuális fantáziája beindult. A Villa Olimpiát Gigi nyerte.

Szandikának eljárt a szája

Legádázabb ellenségének, Évának árulta el a szilikoncsoda, hogy bizony ő nem szeretne visszatérni a villába. Kérte, hogy senkinek se árulja el ezt. Természetesen a törtető lány nem tudta befogni a száját, és lelki társának egyből kifecsegte Dika titkát, aki nem akarja, hogy a társai a vérét szívják emiatt.

Anikó kiborult

A villalakók vasárnap este játék formájában mondhatták el egymásnak, hogy mit gondolnak a másikról. Szavak, pontosabban negatív sztereotípiák voltak cetlikre felírva, amiket képletesen egymásra kellett pakolni, mint kiválasztáskor a jeleket. Ezáltal felszakadtak a régi sebek. A hisztis, undok, kétszínű, pletykás, rosszindulatú jelzők bajnoka egyértelműen Éva lett. Fura módon a két legjobb span, Éva és Alek zúdították egymásra a negatív jelzőket, de a görög amorózó szerint szép dolog a szerelem. Mi sem bizonyítja jobban, hogy utána is klikkesedtek, és ahogy a mondás tartja: két szerelmespár mindig együtt jár.

Majd Ani és Szandi zördült össze azon, hogy a szőke vadmacska veszíteni szeretne a párbajon. A fekete szépség megsiratta az információt, a többiek csak remélhetik, hogy pityergésével nem hoz rá bajt, ahogy a többi kiesőre.




Life.hu Ladies Night nőnapi parti a Dokk Caféban!

Gyere velünk és ünnepeljük együtt a Mi napunkat egy exkluzív parti keretében, melyen a garantált szórakozáson túl számos meglepetésre is számíthatsz.

Jelentkezz ingyen belépőkért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.