A legbátrabb asszonyok 2011-ben

nők Hillary Rodham Clinton díjátadás Michelle Obama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Amerikai Egyesült Államok First Ladyje, Michelle Obama és egyik elődje, Hillary Clinton külügyminiszter együtt pózolnak az International Women of Courage Awards gálán.

Az Államok mindkét jelentős személyisége részt vett a Bátor Nők Nemzetközi Díjának átadásán 2011. március 8-án. 2007-ben az Amerikai Egyesült Államok külügyminisztere, Condoleezza Rice hozta létre a díjat. Azok a nők részesülnek minden évben ebben az igen komoly elismerésben, akik kivételes bátorsággal harcolnak a nők jogaiért, a nők elleni erőszak megszüntetéséért, az emberi jogok biztosításáért és a diszkrimináció megszüntetéséért.

AFP
AFP


Álompasi nőnapra: Gerard Butlerhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110308-gerard-butler-nonapra.htmlFergeteges karnevál Sao Paulo városábanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110307-fergeteges-karneval-sao-paulo-varosaban.htmlAz állat, aki fél évre hibernálja magáthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110303-a-mogyoros-pele-fel-evre-hibernalja-magat.htmlNapi cuki kutyapuszihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110303-puszilgatjak-egymast-a-kutyak.htmlGaga topmodellnek állthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110303-lady-gaga-thierry-mugler-kreacioit-mutatja-be.htmlPuszi az óriásegérnekhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110303-new-yorkban-bronzbol-keszult-eger.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.