Eurovíziós Dalfesztivál induló Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor döntőjében feltűnt Wolf Kati képviseli Magyarországot májusban az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Wolf Kati képviseli Magyarországot a Szerelem, miért múlsz? című dallal az 56. Eurovíziós Dalfesztiválon májusban Düsseldorfban - jelentette be szerdai budapesti sajtótájékoztatóján a Magyar Televízió (MTV).

Fotó: Mudra lászló
Fotó: Mudra lászló


A köztelevízió belső válogatáson választotta ki a számot, amelynek zenéjét Rakonczai Viktor és Rácz Gergő írta, a magyar szöveget Geszti Péter, az angolt Johnny K. Palmer jegyzi. Az X-Faktor tehetségkutató verseny döntőjében feltűnt Wolf Kati saját dalát a verseny május 10.-ei első elődöntőjében adja majd elő. A döntőt pedig május 14-én tartják Düsseldorfban.



Az Eurovíziós Dalfesztivált először 1956-ban rendezték meg, a versenyt az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) szervezi. Magyar induló először 1994-ben volt, idén 43 ország képviselői vesznek részt a fesztiválon.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Összepisilte magát a gyönyörtől VV Olivér egyik rajongója!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-bepisilt-a-gyonyortol-vv-oliver-egyik-rajongoja.htmlPalik László és családja újra itthon!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-palik-laszlo-hazajott.htmlVV4: Jerzy és Gigi a kamerák előtt szexeltek!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-valo-vilag-4-jerzy-es-gigi-a-kamerak-elott-szexeltek.htmlKétfejű teknős született Szlovákiábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-ketfeju-teknos-szuletett-szlovakiaban.htmlKállay-Saunders András nagyot koppanthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-kallaysaunders-andras-nagyot-koppant.htmlMadonna gyermekeinek kistestvére lesz!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-guy-ritchie-ismet-apa-lesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.