házasság válás szerelem Kárpáti Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal végleges a döntése: 18 év házasság után végül beadja a válókeresetet a népszerű színész.

R. Kárpáti Péter 18 év házasság után úgy érzi, nincs már visszaút, így végképp elválnak útjaik. "Sokáig olyan volt, mintha álomvilágban élnénk. Amikor Mariannal kibékültünk, úgy éreztem magam, mint a megismerkedésünkkor. Tényleg újra beleszerettem, és őszintén bíztam benne, hogy ez az érzés örökre megmarad. De nem így alakult" - nyilatkozta a színész.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

A házaspár 2008-ban már különköltözött egy időre, és akkor úgy tűnt, a szünet jót tett a kapcsolatuknak, de újra egymásba szerettek. Sajnos bizakodásuk ellenére a konfliktusok visszatértek a mindennapjaikba, és rájöttek, nagyon különbözőek, életszemléletük sem egyezik. Péter elmondása szerint nincs harmadik félről szó, de nem akarják elvenni egymás esélyét egy új kapcsolattól. "Azt a döntést hoztam, hogy beadom a válókeresetet. Most már véglegesen, nem úgy, mint két évvel ezelőtt" - mondta a színész.

Minél mocskosabb, annál jobb? Nézd meg csajos websorozatunk 2. részét!





Forrás: RTL Klub/ Fókusz

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.