David Beckham terhesség házasság család várandós Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta Beckhamék megtudták, hogy negyedik gyermekük kislány lesz, a pár csak úgy ragyog a boldogságtól, és már alig várják, hogy megszülessen a kicsi.

Három kisfiú után végre kislánnyal bővül a Beckham-család, akinek az érkezését már nagyon várják. "Még mindig alig hisszük el, hogy kislányunk lesz. Hihetetlen érzés, a fellegekben járunk. A baba érkezését már a három bátyja is nagyon várja, és Victoria remekül van" - mesélte izgatottan David a People magazinnak.

AFP
AFP

A sztárpár nyárra várja a kisbabát, akinek a nemét csak nemrég tudták meg. Az első januári ultrahangos vizsgálat során ugyanis még nem tudta eldönteni az orvos, hogy kislány, vagy kisfiú-e a baba, azóta azonban már biztossá vált a dolog.

Tudjuk, hogy milyen nemű lesz Beckhamék gyermeke!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110205-harom-fiu-utan-vegre-egy-kislannyal-bovol-a-beckham-csalad.htmlVictoria Beckham kivetette mellimplantátumát!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110105-victoria-david-kozel-sem-tokeletes.htmlKülönválnak Beckhamék?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101205-kulonvalnak-beckhamek.htmlVV Zsófi nagyobb mellekkel próbál érvényesülni!http://www.life.hu/legykepben/20110310-vv-zsofi-nagyobb-melleket-akart.htmlVV4: Szandika taktikát váltott, és Bécit viszi ki párbajozni!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-vv4-a-taktikazas-utan-szandika-becit-viszi-ki-parbajozni.htmlWolf Kati képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-wolf-kati-a-magyar-indulo-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlÖsszepisilte magát a gyönyörtől VV Olivér egyik rajongója!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-bepisilt-a-gyonyortol-vv-oliver-egyik-rajongoja.htmlPalik László és családja újra itthon!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-palik-laszlo-hazajott.htmlVV4: Jerzy és Gigi a kamerák előtt szexeltek!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-valo-vilag-4-jerzy-es-gigi-a-kamerak-elott-szexeltek.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.