VV4: Csak Balázs tudta Alekoszt elhallgattatni

2011.03.19. 21:40

Péntek reggel a Morning Show beköltözött a villába. A lakók sokat nevettek, bár könnyek is csorogtak. Alekosz sokáig részletezte Éva kuplerájos ágyát, ezért Balázsnak kellett leállítani, még mielőtt kifutnak a műsoridőből.

Morning Show a villában

A Morning Show péntek reggel a villából jelentkezett. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani mikor élőben beköszöntöttek, akkor a lakók még csak a másik oldalukra fordultak. A fiúk ébresztették őket. Elsőként Jerzy gúnyos tekintetével szembesültek, majd az arcmosás után Éva ágyát szemelték ki, ahol hatalmas rendetlenség uralkodott, amit végül Alekosz részletezett. A villalakók nagyon jól érezték magukat, ám a nevetés mellett könnyek is folytak a műsor alatt, amikor mindenki személyes üzenetet kapott egy családtagjától. Anikó viszont telefonon beszélhetett édesanyjával, s annyira meghatódott, hogy szóhoz sem tudott jutni, csak potyogtak a könnyei.

 
Alekosz hang alapján is tudja, hogy néz ki egy nő

Balázsék próbára tették Alekoszt, aki azt állította, hogy a nők hangjából meg tudja állapítani, hogy hogy néznek ki, milyen belső és külső tulajdonságaik vannak. A görög hódító félig-meddig el is találta, hogy ki csicsereg neki a Reggeli műsorából.
 


Búcsú a házi kedvencektől

A lakóknak el kellett búcsúzni a "házi kedvencektől", pedig Alekosz épp új barátra lelt a malac társaságában, amelyet a legbüdösebbnek tart, mégis azt gondolja, hogy nagyon okos állat. Miután mindenki útjára indította a nyulakat, csibéket és a disznót - nyugodtan hátra dőlhettek.


Ajándékkészítés a gyerekeknek

A szombat esti jótékonysági show-ban több hátrányos helyzetű gyerek vesz részt, akiknek a lakók különböző ajándékot készítettek. A közös munka egy ponton megakadt, ugyanis a lakók a csomag összeállításában nem értetek egyet. A  többség a hasonlóságra törekedett, míg Alekosz szerint mindegyiknek másnak kéne lenni.


Rajongói levelek egymásnak

Rajongói levelet kaptak a villalakók, ám az üzenetek egymástól érkeztek, mindez anonim jelleggel, így várható volt a durcázás. Laci elég csípős levelet kapott, de kivételesen higgadt marad. Jerzyt nagyon megbántotta Éva üzenete, mert a szépfiú szerint nem rajongói szempontból közelítette meg a feladatot, ráadásul ismét sugallta neki a törtető lány, hogy a napjai meg vannak számlálva a villában. 

 

Jótékonysági gála az éhező gyerekekért
Az élő jótékonysági show-t Vastag Csaba, az X-Faktor győztese nyitotta. A Minden Gyerek Lakjon Jól alapítványnak gyűjtött az egész ország. A stúdióban a vendégek között láthattuk az egykori villalakókat is: többek között tiszteletét tette Szandika, Olivér és Gombi is, aki egy kisebb összeget ajánlott fel az alultáplált gyerekeknek. Rajtuk kívül rengeteg sztár volt jelen: Keleti Andrea, Rippel Feri, Csonka Bandi és még sokan mások. A fellépők között ott voltak az X-Faktor sztárjai, a Csillag születik felfedezettjei, a Bon Bon tagjai. A Derkovits Gyula Általános Iskolából színpadra léphetett Sárközi Lili és Sárközi Józsika, akiknek a produkcióját a luxusbörtön foglyai választották ki. A villalakók is kiszabadulhattak a luxusbörtönből egy közös produkció erejéig. Végül több mint 174 millió forint gyűlt össze a kis lurkóknak.

 

VV4: Alekosz nullára értékelte Gigi teljesítményéthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110317-vv4-alekosz-nullara-ertekelte-gigi-bokjait.html VV4: Lilu sírt Jerzy döbbenetes gyerekkori emlékeinhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110315-jerzy-ehezett-gyerekkoraban.html VV4: Elfojtott vágyak, vad csókok - kifulladásighttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110314-alekosz-beszedtechnika-orat-adott-jerzynek.html VV4: Béci és Alekosz kibékültek!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110313-valo-vilag-4-beci-es-alekosz-kibekultek.html
AlekoszsztárvillalakóVV4