Hujber Feri fizetés nélkül lépett le egy szórakozóhelyről!

Hujber Ferenc tartozás kifizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fizetés nélkül távozott Hujber Ferenc és társasága egy budapesti bárból.

Vasárnap este véletlenül elfelejtették rendezni számlájukat - ez kiverte a biztosítékot mind a pultosok, mind pedig a törzsvendégek körében. A színész és a fiatalokból álló társaság állítólag három sört és két röviditalt felejtett el kifizetni, így a pultosnak 2095 forint hiánya keletkezett.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

"Ültünk az asztalnál, hallottuk, hogy elköszön, majd kiment a kocsmából. Pár perc múlva a pultoslány erősen meglepve mondta nekünk, hogy Hujber Ferenc elfelejtett fizetni." - mondta a Blikknek az egyik szemtanú. "Sehonnan sem lehet lelépni úgy, hogy szó nélkül számlát hagy az ember maga mögött. Vasárnap este csak két fiatal hölgy volt a pultban, ha akarattal nem fizetett Hujber, akkor még szégyenletesebb eseménnyel állunk szemben." - tette hozzá a férfi.

Fotó: Skyfilm, Fekete András
Fotó: Skyfilm, Fekete András

A színész a következőképp reagált az eset után a Blikknek: "Az egyik barátomhoz és a barátnőjéhez csatlakoztam a bárba, akik között eléggé feszült volt a hangulat, mivel épp szakítás előtt állnak. Talán pont ezért felejtette el a barátom rendezni a számlát, amikor távoztunk, mivel szegény eléggé el volt havazva, én pedig meg voltam győződve arról, hogy kifizette. Már szóltam neki, hogy menjen vissza, és rendezze a tartozást. Nagyon kellemetlen nekem ez a helyzet, hiszen nem az én számlám volt, mégis velem hozzák összefüggésbe, pedig én még soha sehonnan sem távoztam fizetés nélkül. Főleg nem 2095 forint miatt, az annyira piti lenne. Én nem egy Bakáts Tibor vagyok, rendeztük a figyelmetlenségből adódó tartozást." - mondta Hujber Feri.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.