VV4: Óriási hatalom került Alekosz kezébe!

Éva Jerzy Való Világ valóságshow Alekosz kiképzés katona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Égett a törtető lány tenyere, miközben a szépfiú és az okostojás elkapták a grabancát és nem engedték el, képletesen szólva. Éva napi teljesítményét kritikus szavakkal illették, amit a lány büszkesége nem bírt el.

Éva miatt a többiek szívták a fogukat

Éva az éjszakai őrséget elhagyta, mikor úgy döntött, hogy rágyújt, ráadásul fegyverét is felügyelet nélkül hagyta. Giginek ezt jelenteni kellett a parancsnokoknak, így várható volt a büntetés. Ám a kiképzők ennél furfangosabbak voltak, és nem a törtető lányt náspángolták el, hanem a többieket. Több mint 200 guggolást végeztettek el velük, míg Éva üdítőt szopogatva az ágyon heverészett. Ezek után Alekosz kissé ingerült lett, és összetűzésbe keveredett Anikóval és Évával is.


Terepgyakorlat

A feladat abból állt, hogy a füvön végigkúszva egy akadály alatt kellett időre futni, majd a medencébe aknák alatt elrejtett színes számokat kellett megjegyezni, végül ez alapján tudták kinyitni a széfet, méghozzá elsőre. Közben Évával folyamatosan probléma van, állandóan visszabeszél, nem tartja be a szabályokat, és ez már a többi katonát is idegesítette. Az egyik parancsnok a többi villakatona véleményét kérdezte ezzel kapcsolatban. Alekosz szerint a felrobbant hajú lány mániákus szabályszegő, Gigi szerint szimplán dilis, Anikó próbálta védelmébe venni a nagyszájú lányt, hogy nem direkt csinálja ezt.


Éva majdnem felpofozta Jerzyt és Alekoszt


Minden nap végén győztest és vesztest hirdetnek a parancsnokok. Ezúttal a villakatonák szavazhattak arról, hogy melyik katona volt az, aki nem megfelelően hajtotta végre a munkákat. Egyöntetűen Éva neve hangzott el a legtöbbször, még a barátai sem kímélték. Majd minden egyes villalakónak szemtől szembe kellett a törtető lány képébe mondani az erről alkotott véleményüket. Jerzy olyan szinten leoltotta a csípős nyelvű lányt, hogy Éva majdnem pofonvágta a szépfiút. Alekosz pedig a maga szónoki bravúrjával sziporkázva fogalmazta meg hegyi beszédét Éva felé, úgyhogy Évának újból égett a tenyere.


Alekosz kezébe került a hatalom


A nézők szavazatai alapján a villaparancsnokság Alekoszt léptette elő, akinek ezzel óriási hatalom került a kezébe. Utasíthat, ugráltathat, parancsolhat. Ezzel a hatalommal a görög dumagép csúnyán visszaélt, és lelki társát, Évát szemelte ki áldozatának. Ezt persze nem hagyta a lány, kibújt a szög a zsákból, és nyomdafestéket nem tűrő stílusban osztotta a lapokat Alekinónak. Valójában a kitüntetéssel egy lakó sem értett egyet, sárgultak az irigységtől, mint a falevelek.


Bereczki Hajnalka

VV4: Alekosz és Éva megint összevesztekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110320-valo-vilag-4-jotekonysagi-est-parasztlagzi-es-hatalmas-veszekedes.htmlVV4: Csak Balázs tudta Alekoszt elhallgattatnihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110319-vv4-csak-balazs-tudta-alekoszba-fojtani-a-szot.htmlVV4: Őszinteségi játék nagy veszekedésekkelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110318-valo-vilag-4-oszintesegi-jatek-provokativ-kerdesekkel.htmlVV4: Alekosz nullára értékelte Gigi teljesítményéthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110317-vv4-alekosz-nullara-ertekelte-gigi-bokjait.htmlVV4: Lilu sírt Jerzy döbbenetes gyerekkori emlékeinhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110315-jerzy-ehezett-gyerekkoraban.htmlVV4: Elfojtott vágyak, vad csókok - kifulladásighttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110314-alekosz-beszedtechnika-orat-adott-jerzynek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.