Szandika egész nap csak alszik, mégis eltartja új pasija

VV Gombi VV Szandika Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandika szerelmes - ez nem vitás. Új párjával, "Gotti"-val nagyon boldogok együtt, és már azt is kijelentette, hogy nem kell a jövőjéért aggódnia, hiszen barátja fogja biztosítja majd az ő megélhetését is. 

A szerelmesek egy 33 négyzetméteres lakásban élnek, és odáig vannak egymásért. ,,Egy éve lakom ebben a lakóparkban, és Szandi az első nő, akivel itt összeköltöztem. Már saját kulcsa is van, ez már az ő otthona is. Nagyon jó vele együtt élni, egész nap csak alszik, főzni nem tud, de nagyon finomakat rendel." - mesélte a Borsnak a srác.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Gotti láthatóan odavan a villa egykori plasztikcicájáért, és Szandika is fülig szerelmes: ,,Nézzetek rá, micsoda férfi. Minden megvan benne, ami nekem kell, és a belső értékei is olyanok, hogy az már túl van teljesítve. Olyan ez, mint egy tündérmese. Miután megszerezte a számom, felhívott, péntek este pedig eljött Sanyihoz. Először azt hittem, csak szédít, mert korábban mindig így jártam, de beültem a kocsijába, s fél óra után már nála is voltam. Majd itt is ragadtam, úgyhogy valami van közöttünk." - vallotta a boldogsától kicsattanó szőkeség.

A fiatalok nagyszerűen idomulnak egymáshoz az együttélés alatt: ,,Én rendetlen vagyok, ő rendes, azt esszük, amit rendelünk, takarítani nem igazán kell, öntisztulás van és családi idill. Lesz majd egy kiskutyánk is, csivava, yorki vagy bullterrier, valamint engem a Kicsim fog eltartani. Eltartott leszek ." - mondta Szandika.

Szandika beleszeretett Gombi barátjábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110322-szandika-beleszeretett-gombi-baratjaba.htmlVV Szandika újabb mellműtétre készülhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110318-valo-vilag-4-szandika-megmutteti-melleit.htmlSzandika felakasztotta magát, de túléltehttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110317-szandikat-megeroszakoltak-ongyilkos-akart-lenni.htmlValóVilág 4 párbaj Szandika és Bécihttp://www.life.hu/life/galeria/20110316-valovilag-4-parbaj-szandika-es-beci.htmlElizabeth Taylor-ról vallott egykori riválisahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110324-elizabeth-taylorrol-vallott-egykori-rivalisa.htmlAz X-Faktor szívtiprója a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110324-az-xfaktor-szivtiproja-erkezik-a-baratok-koztbe.htmlMeghalt Elizabeth Taylorhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110323-meghalt-elizabeth-taylor.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.