VV Évát megcsalják, amíg a villában van?

VV Éva szex Flört megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Éva kedvese, Ádám igyekszik jól érezni magát, amíg a lány a luxusbörtönben tengeti napjait - állítólag majd' szétszedik a nők.

Ádámot minden hétvégén más és más szórakozóhelyen vélik felfedezni. Ilyenkor állítólag hevesen flörtöl a lányokkal, annak ellenére, hogy párkapcsolatban él. A fiút csak Angelo néven emlegetik.

Fotó: Hirling Bálint [origo]
Fotó: Hirling Bálint [origo]


"Angelo már hosszú hetek óta azt mondogatja, hogy szakít Évával, ha kijön a villából. Állítja, hogy szereti a maga módján, de nagyon különbözőek, ezért nem lehet jövőjük. Szinte minden hétvégén partizik, iszik a haverokkal, táncol és a lányoknak is hevesen csapja a szelet. De tőlem például kosarat kapott" - vallotta a srác egy barátnője.


Éva legjobb barátnője megerősítette a Borsnak, hogy Angelo nem ül otthon éjszakánként: "Én legutóbb két hete voltam bulizni vele. Az tény, hogy a csajok majd' szétszedik, de nekem nem beszélt soha arról, hogy el akarja hagyni Évát. Alaposan felöntött a garatra, és azt ecsetelte, mennyire szereti őt. Persze, nem hiszem, hogy pont nekem mondaná el, ha el akarná hagyni" - mondta a lány. De ennél pikánsabb dolgok is megestek már Angelóval, mióta Éva a villába költözött. "Házibuli volt, én pedig bekapcsolva hagytam a számítógépem. Egyszer arra lettem figyelmes, hogy a barátnőim az én közösségi oldalamon keresztül leveleznek Angelóval, és már a nemi szervek témája került terítékre. A srác ráadásul az eset után írt nekem egy levelet: ha nem lenne neki Éva, szívesen összejönne velem" - vallotta Éva egy másik barátnője.

Fotó: Hirling Bálint [origo]
Fotó: Hirling Bálint [origo]


Ádám sem cáfolta, hogy élvezi az életet, és azt is elmondta, hogy barátnője tud is erről: "Kéthetente egyszer-kétszer elmegyek bulizni, de ezt Éva is tudja. A csajok meg mindig is szerettek, de nem csajozom. Nemrég lefotóztak kézenfogva egy lánnyal, de ő az unokatestvérem. Érdekes, hogy mindig azzal támadnak, hogy csajozom. Ha szakítani akarnék Évával, nem írtam volna neki szerelmes levelet, amit meg is kapott a villában" - mondta a szívtipró.

VV4: Éva és Alekosz barátsága veszélybe kerülthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110324-vv4-alekosz-es-eva-baratsaga-veszelybe-kerult-a-katonai-heten.htmlTitokban férjhez ment Oroszlán Szonja!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110324-nagy-titokban-ferjhez-ment-new-yorkban-oroszlan-szonja.htmlCindy negyvenöt évesen is bombázóhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110324-cindy-crawford-szupermodell.htmlSzandika egész nap csak alszik, mégis eltartja új pasijahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110324-szandika-eltartatja-magat-gombi-baratjaval.htmlElizabeth Taylor-ról vallott egykori riválisahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110324-elizabeth-taylorrol-vallott-egykori-rivalisa.htmlAz X-Faktor szívtiprója a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110324-az-xfaktor-szivtiproja-erkezik-a-baratok-koztbe.htmlVV4: Óriási hatalom került Alekosz kezébe!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110323-oriasi-hatalom-kerult-alekosz-kezebe.htmlMindenkit letáncolt a színpadról Kirstie Alley!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110323-fogyasa-utan-mindenkit-letancolt-a-szinpadrol-kirstie-alley.htmlAnyák stresszben a szex miatthttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110324-anyak-stresszben-a-szex-miatt.htmlFel is út, le is út, haver! - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110323-franco-marco-fel-is-ut-le-is-ut-haver-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.