VV Éva VV Alekosz büntetés VV Jerzy Való Világ 4 fogda katonaság VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A büntetések napja volt a mai a villában. Béci fogdába küldte Évát és Jerzyt, a parancsnokok pedig Alekoszt és Bécit szemelték ki maguknak.

Éva és Jerzy őrködése alatt megszólaltak a szirénák. A riadóra mindenki összekapta magát, felöltözött, és felsorakozott az udvaron. A parancsnokok azonban egy rejtélyes, kattogó hangra lettek figyelmesek, ami Jerzy sapkája alól érkezett. A játék szabályai szerint a villalakóknál azonban semmilyen időmérő eszközt nem lehet. Így mindenki ledöbbent, mikor előkerült Jerzy sapkája alól egy stopper.

A kiképzők Bécit előléptették, parancsnoki rangot kapott, amivel nem is volt rest visszaélni: parancsolgatott lakótársainak. Először jó barátját, Lacit pécézte ki magának, és majdnem sikerült is kihoznia a sodrából a hirtelen haragú keménylegényt. Laci után Éva és Jerzy következett, akik most sem úszhatták meg büntetés nélkül. Béci fogdába küldte őket.

A katonai hét igencsak rányomta a bélyegét Éva és Alekosz szoros kapcsolatára. A két jó barát között egyre jobban mélyült a szakadék, tegnap pedig már szándékosan szúrtak ki egymással. Ideje volt hát rendezni a viszonyt, hiszen amellett, hogy jó barátok, még erős szövetségesei is egymásnak.

Egyre többször emlegetik a lakók a holnapi kiválasztást. Ki lesz az a játékosok közül, akinek párbajoznia kell, és ő vajon kit hív majd ki? Ahogy közeledik a játék vége, egyre feszültebbek a játékosok is. Béci is egyre idegesebb, tegnap ugyanis nemcsak ő büntetett, de őt is megbüntették. A kiképzők beledobták Béci elektromos cigijét a vízbe, és miután kimentek, Rácz úr megpróbálta a zászló rúdjával kihalászni. Amikor ezt a kiképzők meglátták azonnal megbüntették, hiszen a zászló szent és sérthetetlen. Béci is a fogdában kötött ki.

A tegnapi feszültségekkel teli nap végén ismét megmérettettek a villalakók. Ezúttal egy nagyszabású fegyveres hadműveletben kellett összemérniük tudásukat a két táborra szakadt villakatonáknak. A lakók hosszasan készültek a próbatételre, majd fegyvert ragadtak, és jöhetett a nagy "lövöldözés".

VV Évát megcsalják, amíg a villában van?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110325-vv-evat-csalja-baratja.htmlVV4: Óriási hatalom került Alekosz kezébe!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110323-oriasi-hatalom-kerult-alekosz-kezebe.htmlVV4: Egész Leányfalu retteg Béci és Gigi családjátólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110323-vv4-lakohelyukon-rettegnek-beci-csaladjatol.htmlVV4: Alekosz és Éva megint összevesztekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110320-valo-vilag-4-jotekonysagi-est-parasztlagzi-es-hatalmas-veszekedes.htmlVV4: Csak Balázs tudta Alekoszt elhallgattatnihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110319-vv4-csak-balazs-tudta-alekoszba-fojtani-a-szot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.