Alekosz nem nyerheti meg a ValóVilágot új műsora miatt?

VV Éva VV Alekosz feleség társkeresés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több száz lány jelentkezett Alekosz feleségkereső műsorába. A srác édesanyja szerint csak annak van esélye, aki a fiú villabeli lelki társára, Törtető Évára hasonlít. 

Rengeteg levél érkezik az RTL Klubba, amióta Olivér menyasszonykeresést hirdetett legjobb barátjának, Alekosznak. A Bors információi szerint a több száz jelentkező között van tini és nyugdíjaskorú is - és persze egyiküket sem zavarja, hogy az ország szeme láttára kell meghódítaniuk Alekosz szívét.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Alekosz azonban erről még nem sejt semmit, hiszen ha megtudná, hogy már most saját műsort kapott, győztesnek érezhetné magát. Állítólag az övé lesz a villa, ahonnan ki sem kell költöznie a műsor miatt, mivel a lányokat, asszonyokat házhoz hozza a kereskedelmi csatorna. Alekosz édesanyja a következőket üzeni a jelentkező lányoknak: "Alekosz nem egy könnyen kezelhető fiú. Annak a lánynak, aki meg akarja hódítani, nehéz dolga lesz. A fiam nem egy felületes ember, számára a szép szavak nem jelentenek semmit, a kiválasztottnak tettekkel kell elnyernie a bizalmát. Az sem árt persze, ha elég nagy szája van, és a helyére teszi Alekoszt. Pont úgy, ahogy a villában Éva szokta. Ha nézem kettejüket, az jut eszembe, hogy pont olyanok, mint én az urammal, akivel 34 éve vagyunk házasok. A mi kapcsolatunkban én vagyok Éva és a férjem Alekosz. Én előbb beszélek, utána gondolkodom, és elég vehemens is vagyok. A párom viszont megfontolt, mint a fiam. Ha választhatnék, hogy ki legyen a menyem... Én pont olyan lányra gondoltam, mint Éva" - vallotta az édesanya.

Fotó: Hirling Bálint [origo]
Fotó: Hirling Bálint [origo]


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.