Natalie Portman Fekete hattyú balett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sárba tiporták Natalie Portman idén Oscar-díjjal jutalmazott alakítását a Fekete hattyú című filmben.  

Már korábban is azt suttogták a Fekete hattyú stábtagjai, hogy egyáltalán nem a színésznő táncolt a filmben, de most már maga az alkalmazott táncosnő is megszólalt. Sarah Lane azt vallotta, ő csinálta a táncos jelenetek többségét, a legszebb mozdulatok mind az övéi, és Portman mindössze a koreográfia öt százalékát táncolta saját maga. Ráadásul a táncosnőt a stáblistán sem tüntették fel, sőt arra utasították, hallgasson arról, mennyi alkalommal helyettesítette a színésznőt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


,,Natalie Portman alig öt százalékát csinálta a táncoknak, a valóságban az én testemet, mozgásomat látják, amire Natalie arcát komputerrel másolták oda." - állítja Sarah, akit már nem érdekel a titoktartási szerződése, és eldöntötte: inkább az Oscar-díjas színésznő lejáratásával szerez hírnevet magának. - tudtuk meg a Blikkről.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.