Gigi üvöltözésre számít a párbajon

Gigi valóságshow VV4 villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villa amazonja szerint a párbaj nagyon ütős és kemény lesz. Hangos szavakban szerinte nem lesz hiány, ám ettől függetlenül nem érzi magát biztonságban Évával szemben.

Éva és Alekosz újabb veszekedése

Villalakók és kertlakók hete van. Mivel Éva cseléd, így az ő feladata volt, hogy ebédet főzzön. Ehhez segítséget kérhetett, méghozzá Alekoszét, aki sziesztázott, miközben a törtető lány óbégatva próbálta őt felkelteni. A villa amorózója nem segített társainak se a pakolásban, se az előkészületekben. A felrobbant hajú lány pedig érdekes módszerét választotta az ébresztésnek, így ebből újabb balhé kerekedett közöttük.

Jerzy meztelenre vetkőzött

A kertlakók és a villalakók újra megmérkőzhettek egymással. A tét óriási volt: amelyik csapat nyer, kérhet vagy elvehet a másik brigádtól valamit. Igazi háborúvá vált a mókás küzdelem. Először a medencében mérkőztek meg: úszógumival kellett a másikat felborítani. A második feladat szörnyűre sikeredett. Akinek csótányfóbiája volt, most leküzdhette. A fiúk gatyájába kellett beletenni a bogarakat, majd egy percen át táncolni kellett velük. Jerzy annyira besokkolt a csótányos tánc alatt, hogy seperc alatt levetkőzött.


Kihívás után

Éva úgy döntött, hogy Gigit viszi ki párbajozni, bár a lány számított rá, mégsem volt túl őszinte az öröme. A kihívás után kisebb csetepaté kerekedett. Gigi pártfogói úgy gondolják, hogy Jerzytől tart a törtető lány, pedig épp ellenkezőleg. Béci szerint a döntés Alekosznak köszönhető, aki orránál fogva vezette a törtető lányt. Rácz hugica ezek után az esélyeit és népszerűségét latolgatta. Egy biztos: mindannyian hangos párbajra számítanak.

Alekosz igazi lakáj

Alekosz lett a lakáj, neki kell takarítani, ételt készíteni, illetve tálalni és mindenki kívánságát teljesíteni. Mivel neki a villában kell élni, így helyette választani kellett egy villalakót, aki belekóstolhat a nomád életmódba. A választása Bécire esett. Alekosz közben abszolút átszellemült, és ismét kifogástalanul beleélte magát a szerepébe, szinte tenyerén hordozta a villa nőit.

Béci és Jerzy: a két enyves kezű pasi

A sógorkomák ismét lopásra adták a fejüket, ám a házsártos Éva egyből elkapta őket. A lány próbált büntetést kiszabni rájuk, ami végül egy vizes csatába torkollott: a nomádok slaggal védekeztek, a törtető lány pedig egy lavór vízzel próbálkozott. Rácz úr nem bírt magával, és újra elindult villakaját zsákmányolni, de túszul ejtették a többiek. Jerzy társa segítségére sietett, végül sok-sok bénázás után kiszabadultak.


VV4: Senki sem számított a váratlan döntésre!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110330-alekosz-kiborult-hogy-aniko-elhagyta.htmlVV4: Béci lopásra adta a fejéthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110329-vv4-beci-lopasra-adta-a-fejet.htmlVV4: Laci és Anikó lesz az új villapár?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110328-vv4-laci-es-aniko-lesz-az-uj-villapar.htmlVV4: Éva ágyba bújna Alekosszal!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110327-vv4-a-torteto-eva-megis-agyba-bujna-alekosszal.htmlVV4: Anikó csalt! - Éva pedig párbajozni megyhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110326-vv4-aniko-csalt.htmlVV4: Béci büntetést kapott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110325-vv4-buntetesek-sorozata-a-katonai-heten.htmlVV4: Éva és Alekosz barátsága veszélybe kerülthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110324-vv4-alekosz-es-eva-baratsaga-veszelybe-kerult-a-katonai-heten.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.