tehetségkutató műsor Ördög Nóra Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét jön a tehetségkutató láz, elkezdődött a Csillag születik harmadik szériája. Első adás lévén nagy bukásokra és a szerencsétlenebb versenyzők porig alázására számítottunk, de nem ezt kaptuk: több meglepő és izgalmas produkció is bekerült az első válogatásba.

Szirtes cuki, a műsorvezető szexi

Nem sok változott az előző szériához képest: a zsűrit továbbra is Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás alkotja. Hozzák a már megszokott karaktereket: Hernádi amolyan Sharon Osbourne-os szexi tyúkanyó, Oroszlán Szonja a csipogó szöszke színésznő, Fáy a főgonosz, Szirtes pedig - bár egy Kossuth-díjas rendezőre nem a legtalálóbb jelző - egyszerűen cuki. Mindenkivel kedves és elnéző, még az óriási lúzerek lelkét is megsimogatja egy picit.

RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint
RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint

Ördög Nóri maradt, ám az előző két széria férfi műsorvezetőjét, Stohl Andrást az igencsak szemrevaló férfivá érett Nagy Sándor váltotta. Ördög Nóri a szokásos aranyos szomszédlányt hozza, Nagy Sándor egyelőre megközelíthetetlennek tűnik.

Az összetört álmok...

Ahogy sejtettük, volt ismét pár versenyző, akiknek igen gonosz családja és barátai lehetnek - mert az, hogy valaki nem ismeri fel, hogy rossz, amit csinál, egy dolog. De hogy a környezetében még buzdítják is a hülyeségre, nos, az durva. Ritmusérzék nélküli tánccsoport, fekvőtámasz közben hagymát majszoló kigyúrt srác, fogát pöcögtető bácsika, erőspaprikaevő. Igazi csodabogarak,vagy csak eddig otthon csücsülő exhibicionista lelkek ők?

Láthattunk egy kedves, jó humorral megáldott idős hölgyekből álló tánccsoportot is, akik láttán Hernádi Judit el is pityeredett - Jucika egyébként elég sokat könnyezett a mai adásban. Mi is majdnem sírtunk, mikor feltűnt a színen VV Ildi, a kultúrbarbár. Prózát mondott, és a szerkesztők nagyon találóan elbántak a rém unalmas produkcióval. Tordas Ildikó végül négy nemmel távozott.

Quimby-láz

Minden tehetségkutatónak megvan a slágerszáma: míg az X-Faktorban a Hallelujah volt a favorit, a Csillag születik harmadik szériájának kedvence a Most múlik pontosan című szám volt. Azt most nem taglalnánk, hogy valójában miről is szól a Quimby legsikeresebb nótája, de a szerkesztők is rámentek erre a kérdéskörre: megérdeklődték a versenyzőktől, hogy tudják-e, miről énekelnek? Szerelemről. Szakításról. Majdnem.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

Timi Chen kínaiul énekelte el a Most múlik pontosan című Quimby-számot

Ahogy Takács Nikolas megmentette a Hallelujah becsületét, úgy egy fiatal kínai lány is megváltást hozott, nem is akárhogy: kínaiul énekelte el a Quimby-számot. Kreatív és bátor választás volt, de nagyon szépen helytállt a kis hölgy. Persze itthon a karosszékben felmerültek bennünk a kérdések, hogy vajon hogy hangzik kínaiul az "ingovány" szó, vagy hogy nem a Jangce folyó étterem étlapját énekelték-e el. Teljesen mindegy, miről énekelt Timi, mert szuper volt - tovább is jutott.

Akiknek sikerült

Az alázások közben persze megismerkedhettünk a leendő kiscsillagokkal is: természetesen sok volt az énekes és a táncos produkció. Akik már biztos továbbjutottak: az Everdance sztepptánc-csoport, akik elképesztő ritmusérzékükkel és gyorsaságukkal nyűgözték le a zsűrit - és minket is. Buzás Viktor nem mindennapi fickó: testépítő edző, óriási izmokkal és gyönyörű hanggal. Szeretné megismertetni és megszerettetni a fiatalokkal az operát. Ilyen előadással könnyű dolga lesz.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

Buzás Viktorban első látásra nem hitt a zsűri - aztán elállt a lélegzetük


Farkas Gyuri, a beszédhibás rapper is továbbjutott: ahogy Papp Szabi, a Supernem frontembere, ő is dadog, de amint belekezd a produkciójába, megszűnik számára a külvilág és a dadogás is. Elképesztő! Szabó Ádám, a fiatal harmonikavirtuóz rendkívüli pillanatokat okozott a közönségnek: feszült és gyönyörű volt a játéka. Horváth József alias Mr. Joe csak annyit mondott: számítsanak szeretetre! Megvolt, de mennyire megkaptuk: simogató énekhang és túlcsorduló szeretet áradt a Svédországban élő rockerből. A Nagy-Kuthy házaspár is továbbjutott lenyűgöző táncprodukciójával.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

Farkas Gyuri hihetetlen módon, dadogás nélkül, tökéletesen énekelte végig a számot

Kíváncsian várjuk a jövő heti adást, az újabb tehetségeket, a furcsábbnál furcsább előadásokat. Reméljük, nem fogják elhúzni az előválogatókat, és azt is, hogy Nóriék összeszoknak majd.

Pákozdy Cincy

Íme a Csillag születik műsorvezetői és zsűritagjai!http://www.life.hu/life/galeria/20110224-a-csillag-szuletik-musorvezetoi-es-zsuritagjai.htmlStohl nem vállalja a Csillag születik vezetését!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110201-stohl-andras-visszautasitotta-a-csillag-szuletik-vezeteset.htmlVV4: Anikó szerelmet vallott Lacinakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110402-aniko-szerelmet-vallott-lacinak.htmlSzexbomba az Alekoszért küzdő hölgyek közötthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110402-vv4-szexbomba-az-alekoszert-kuzdo-holgyek-kozott.htmlVV Gigi: "A testemből élek, nem a lelkemet veszik meg!"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110401-gigi-a-villaban-jerzynek-vallott-hogy-a-testebol-el-de.htmlÖrdög Nórát sokkolta Stohl büntetésehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110401-ordog-norat-sokkolta-stohl-buntetese.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.