gyermekvállalás popénekesnő Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hawaii-n esküdne harmadszor is "örök" hűséget Britney Spears, bár párja és menedzsere, Jason Trawick még meg sem kérte a kezét.  

Ismerősei szerint Trawick alkalmas lenne arra, hogy nyugalmat és kiegyensúlyozottságot hozzon a frissen visszatért, két gyermekes énekesnő életébe - olvasható a Blikken. ,,A sok hullámhegy és válság után Britney nagyon szeretne megállapodni, és Jason oldalán úgy érzi, megtalálta az igazit. Most, hogy lemeze vezeti a listákat, és a turnéjának is lassan vége, úgy gondolja, eljött az esküvő, és újabb gyermek vállalásának ideje." - vallotta a férfi egyik barátja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Britney csöndes, meghitt szertartásról álmodik a hawaii naplementében, de azt még nem tudni, Trawick mikor szánja rá magát a nősülésre. Az énekesnő eddig kétszer volt férjnél, első frigye Jason Alexanderrel csak ötvenöt órán át tartott. Második férjétől, Kevin Federline-tól két fia született, de a férfi már tovább lépett.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.