földrengés kutya túlélő Japán japán földrengés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetekkel a földrengés után is maradtak túlélői a katasztrófának.

A kutyust néhány napja találták egy sodródó háztetőn a japán partoktól két kilométerre. Az állat három hetet lehetett a tengeren, Kesennuma partjainál. Állítólag a helikopterről leereszkedve próbálták kimenekíteni az állatot, de a kutya a tengeren úszó törmelékek közé bújt, így nem fértek hozzá. Körülbelül egy órával később a parti őrség egy mentőcsónakkal közelítette meg a háztetőt, így sikerült kiemelni az állatot az úszó törmelékekről. A szerencsés ebet a hírekből felismerte gazdája, aki azonnal házi kedvence segítségére sietett.

AFP
AFP






Penelope Cruz csillagahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110404-penelope-cruz-csillagot-kapott.htmlGorillaölelés Mexikóbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110401-gorillaoleles-mexikoban.htmlHarry herceg jegelte magáthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110401-harry-herceg-az-eszaki-sarkon.htmlGorbacsov nyolcvanéves letthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110331-gorbacsov-nyolcvaneves-lett.htmlHelen Mirren lenyomtahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110329-helen-mirren-labnyoma-hollywoodban.htmlFelfordult a világhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110328-felfordult-a-vilag.htmlZenésznek állt a rendezőzsenihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110327-woody-allen-zenel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.