fenyegetés reality show vetélkedő Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alíz csúnyán kijátszotta Szöszit, akinek nem volt több lehetősége arra, hogy bizonyítson, a lány szinte száműzte a paradicsomból a napraforgó fiút. A ceremónia után pedig Gabi fenyegetése majdhogynem tettlegességig fajult.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

Szandra és Krisztián

Az Éden Hotel lakói kimerültek, legalábbis a taktikázást illetően. Ám a kolumbiai szappanoperának itt még közel sincs vége. Szandra, aki büszkén vállalja roma származását, bármire képes, hogy céljait elérje - akár arra is, hogy szexuálisan kielégítsen valakit -, csak hogy nyerjen. Jelen esetben ez a valaki Krisztián volt. Ennél lejjebb már nincs, a kérdés pedig csak az, hogy vajon mihez fog tudni "nyúlni" legközelebb? A táncosfiúnak szerencsére nem tudta elcsavarni a fejét, az esze ott van, ahol lenni kell, és még véletlenül sem a gatyájában hordja. Ritka példány, de megnyugtató.
Szöszi közben pincsikutyaként jár Ádámék nyakára, ám ők egyáltalán nem vevők a barátságára, és egyre kellemetlenebbek a közös beszélgetések. Ádám Kettő aggódik rendesen, érzi a vesztét. Nem hiába. Aki két kapura játszik, az mégis, mit vár.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

Szöszi, Levi és Krisztián

Hárman párban

A hárman párban jelenetet az ármány, a szemfényvesztés, az őszinteség és a bosszú jellemezte. Első felvonásban Kristóf és Levi folytatott eszmecserét: azt találgatták, hogy vajon mi fog történni az esti párválasztáson. A Beckham beütésű srác bevallotta, hogy Jennifer mögé fog állni a ceremónián, úgy érzi, a lány lehetne Victoria az ő kis Éden-életében, és az sem érdekli, ha emiatt Gáborral tol ki. Levi viszont a szívén viseli barátja sorsát, így nem hagyja, hogy megtévesszék a spanját.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

Gábor és Jennifer

A második felvonásban megérkezett a kis nyafogós cuki lány, aki közölte párjával, hogy Kristóffal szeretné folytatni a játékot. A fiú becsapva érezte magát, szerinte a lány nagyon rosszul tette, hogy szoborként várta, hogy a hotel vezérhímjének vezetésével elrendezzék helyette a dolgokat, és nem beszélte meg vele, aki történetesen a párja. Gábor kijelentette, hogy, ha bennmarad, pokollá teszi Jennifer életét.

Párceremónia: Szöszinek takarodót fújtak!

Többnyire izgatottan, de tele aggodalommal léptek a tettek mezejére az Éden-csajok és -pasik. Most mindenkinek megvolt a lehetősége arra, hogy döntésükkel befolyásolják további életüket a karibi paradicsomban. Szandra rengeteg ellenségre tett szert a legutóbbi párválasztáson, úgy érzi, hogy a helyzet változatlan. Éva közben kínos kérdésekkel bombázta az Éden Hotel lakóit, pirultak az arcok rendesen. Egyéni érdek vagy közösségi szellem? Hm... Mindenki maga döntheti el.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

Egy biztos: Kristóf Jennifer, Szöszi Alíz, Ádám Niki, Gabi Kriszta, Krisztián Szandra, Levi pedig Alíz mögé állt. Gábor és Levi döntésétől többeknek tátva maradt a szája, ők azonban megbeszélték ezt a taktikát, ami be is jött nekik. Végül Alíznak kellett döntenie, és mivel már a háta közepére se kívánta a Szöszi gyereket, a labdarúgó srác mellett tette le a voksát, indoklása szerint vele bizalmasabb a kapcsolata. A sértett fiú egy féltékeny szerelmes nő kicsinyes bosszúját látta ebben a cselekedetben. A szlogen ismét beigazolódott, ez az a hely, ahol bármi megtörténhet. Rendesen megkeverték ismét a hotel fiataljai a szálakat és a nemeket.

Szappanoperából dráma

A feketeleves viszont csak ezután jött. A romantikus szappanoperából egyszer csak egy olasz dráma kellős közepébe csöppenhettünk. Gabi, amiért Jennifer leváltotta, mint tudjuk, befenyítette a lányt, hogy megkeseríti az életét. Az életerős, bátor férfi egy törékeny lányt fenyeget. Nagyon lovagias. Kristóf és Ádám is számon kérte a fiút a viselkedésével kapcsolatban. Ebből aztán óriási falkaharc kerekedett. Végül a paradicsom főnöke már Leventét is előszedte, hogy minden az ő hibája: szerinte a lavina azzal indult el, amikor engedte a hotel cédájának, hogy megkaparintsa az alsógatyáját, ezzel védettséget élvezve. A vita tovább folytatódott, aztán egyszer csak elszabadultak az indulatok, és Kristóf nem tudott uralkodni magán. Szó szerint kikelt magából, de még mielőtt elfajultak volna a dolgok, elvonult a szobájába, s a vihar így csillapodott. Kriszta véleménye szerint nem egymás torkának kellene ugrani, hanem a kis pusztító fekete lányt eltakarítani. Ami, ugye, nem lesz könnyű meló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.