hatos lottó műsorvezető Bay Éva lecserélés Marczali László RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bay Éva húsz éven át vezette hétvégente a Hatoslottó sorsolását, de a műsorvezetőt a napokban egy fiatalabbra cserélték: nem is akárkire, hiszen ezentúl a fia hozhat nekünk szerencsét.

Marczali László, vagy ahogy kollégái hívják "Luigi" élete nagy álma teljesült azzal, hogy édesanyja után mostantól ő vezetheti a Hatoslottó vasárnapi műsorát az RTL Klubon. A feladat nem áll távol tőle, hiszen 15 éves kora óta kísérgeti anyukáját a sorsolások helyszínére, így szinte észrevétlenül szeretett bele a televíziózásba.

Bay Éva: www.rtlklub.hu
Bay Éva: www.rtlklub.hu


"Már kamaszként nagyon megszerettem a hatos lottó műsor felvételeit, és az egésznek a hangulatát. Mindig is érdekesnek találtam ezt a televíziós műfajt" - mesélt gyermekkori élményeiről az ismert műsorvezető, Bay Éva fia. Laci a mostani munkáját megelőzően az Ötöslottó sorsolásnál is dolgozott, majd felvételvezetőként tevékenykedett, és egy kereskedelmi rádióban hírolvasó munkát is kapott. Egyszerre több helyen - többek között egy sportcsatornánál is - dolgozik, de nagyon élvezi a pörgést és ezt a fajta életvitelt. "A megállítjuk egy millióért műsort is volt szerencsém vezetni, és talán ez volt a belépőm a mostani élő Lottó sorsolásra." - mesélte a Life.hu-nak Laci.


A büszke édesenya, Bay Éva természetesen ott volt a műsorvezető válogatásokon, és a stúdió sarkából figyelte fiát, hogyan szerepel. "Teljesen meghatódott, amikor kiderült, hogy engem választottak utódjának, együtt bőgött a sminkessel meg a fodrásszal. Amikor leköszönt, csináltam neki egy búcsú meglepetésbulit is: na ott aztán megint mindenki bőgött."


Laci műsorvezető társa nem más, mint Ada, a Viva Tv egykori másorvezetője. Egy valamit Laci azonban mindenképp szeretett volna megosztani a nézőkkel, mégpedig azt, hogy ő Bay Éva fia. Kérésének eleget téve a műsort gyártó cég producere is rábólintott erre, így a fiú bízik abban, hogy ő is olyan szerencsét hoz majd mindenkinek, mint édesanyja több, mint húsz éven át.

Bay Éva fia mindig is mert nagyot álmodni. "A legnagyobb vágyam, hogy egy olasz televíziós csatornán showműsort vezessek. Nem vagyok perfekt ebből a nyelvből, de jól megértek mindent. Mivel az ikrek jegy szülöttje vagyok, ezért egyfajta kettősség van bennem. Élvezem a komoly riporttémákat, de szeretek őrültködni is. Úgy érzem, most jutottam el arra a pontra, hogy már sodródom az árral, és hagyom, hogy megtörténjenek velem azok a dolgok, aminek meg kell. Úgy érzem, nekem igazi kis jutalomélet jutott. Azt hiszem, szerencsésnek mondhatom magam.."


Tanárai sem tudták, hogy jelentkezett a Csillag születikbehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110411-timi-chen-tanarai-sem-tudtak-hogy-jelentkezett-a-csillag-szuletikbe.htmlElkezdődött a második X-Faktor válogatásahttp://www.life.hu/life/galeria/20110411-elkezdodott-a-masodik-xfaktor-valogatasa.htmlAz RTL Klub műsorvezetője kidobta Tv2-es szerelmét!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110414-istenes-bence-kidobta-szerelmet-iszak-esztert.htmlMegsérült az olimpikon hajókázás közbenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110414-kammerer-zoltan-fenyo-ivan-nagy-ervin-vitorlaztak.htmlVeszélyes állattal él együtt Vadon Janihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110414-macskaborbe-bujt-kutyaval-el-egyutt-vadon-jani.htmlKozma Orsi megérett az anyaságrahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110412-kozma-orsi-megerett-az-anyasagra.htmlPrűd háziasszonyból nimfomán domina? - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110413-franco-marco-haziasszonybol-nimfoman-domina-pasiszemmel.htmlSzexvadász nők kíméljenek! - a facér pasi naplójábólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110412-sztankay-adam-cim-mama-vagj-nyakon-vegre-a-facer.htmlIlyen a férfi, ha lemegy békába! - Müller Péter írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110411-ilyen-a-ferfi-ha-lemegy-bekaba-muller-peter-irasa.htmlÁkos: "Belül 16 vagyok most is" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110409-akos-magamnak-is-sok-vagyok-szily-nora-interjuja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.