televíziós műsor vetélkedő valóságshow Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új hét, új párokkal, új élményekkel, új reményekkel. Pandora szelencéje ismét kinyílt, majd megérkezett Szandra, és visszatért Dani. Utóbbit kitörő örömmel fogadták, míg a hölgyet gyászos hangulat kísérte.







www.edenhotel.hu
www.edenhotel.hu

Szandra, Kriszta


Az új játékos fogadtatása igen vegyesre sikeredett: Kriszta szinte rávetette magát, és erőszakosan haverkodott, ellátta hasznos tanácsokkal, míg a többiek eléggé magukba fordultak. Ádám azonban még ebben a depressziós hangulatban is igyekezett kerítőfiút játszani Jennifer és Kristóf között. Mindeközben Levente focista fejével próbálta megfejteni azt a rejtélyt, hogy miért nem bírják a többiek. Pedig a napnál is világosabb. Mindenhova húzza a szíve, ami csak a bajt hozza rá.

www.edenhotel.hu
www.edenhotel.hu

Ádám


Gábor ocsmány módon lekezelte Jennifert

Az új IQ-betyár pultoslány érkezésének tiszteletére megnyílt Pandora szelencéje. Ki merjük jelenteni, hogy gyomorforgató jelenet volt az, amikor Gábor ironikusan és cinikusan vallott szerelmet Jennifernek, miközben még az édesanyát is a szájára vette. Majd megjelent a paradicsom háziasszonya, Éva, aki mindenkire a szívbajt hozta azzal, hogy emlékeztette a játékosokat: "Tudjátok, ez az a hely, ahol bármi megtörténhet..." Köszönjük Emese, igen, tudjuk.

Szerinted ki a legjobb pasi a hotelben?





www.edenhotel.hu
www.edenhotel.hu

Gábor, Jennifer



Dani újra a paradicsomban

A vacsora feszült hangulatban telt, izgatottan várták a játékosok, hogy mi lesz az a nagy durranás, amiről Éva papolt. Majd láss csodát: Dani újra az Éden Hotelben! Ennek talán Ádám örült a legjobban, aki úgy érzi, visszakapta másik felét, Niki és Aliz pedig sírva fakadt örömében. Szandra viszont kezdené újra az áskálódást, mert úgy érzi, hogy amit eddig felépített, kártyavárként omlott össze, így kezdődhet elölről minden. Bizony, mindenki feltöltődött, amit a háta közepére sem kívánt a rosszmájú táncoslány.

www.edenhotel.hu
www.edenhotel.hu

Dani, Levi


Nos, a csapat újra klikkesedni kezdett: feltámadtak, megállíthatatlanok és készülnek a revansra. Kriszta és Levente jobb, ha felkötik a gatyájukat, tőlük ugyanis már mindenkinek lassan felfordul a gyomra.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.