VV Olivér: "Mindenki el fog tűnni a süllyesztőben"

VV Éva VV Alekosz VV Olivér Való Világ 4 VV Gombi eltűnés barátság VV Szandika süllyesztő visszatérés VV Béci sztárság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 4 fenegyereke nem kíváncsi egykori játékostársaira. Úgy érzi, az igaz barátságok nem a luxusbörtön falain belül köttetnek.

Amióta Olivér elhagyta a luxusvillát, sokszor arra sincs ideje, hogy elmenjen oda, ahova még a király is gyalog jár. Hét napból hetet végigtol: különböző rádiós, tévés interjúk, Alekosz-nagygyűlések, közönségtalálkozók, egyéb fellépések sokaságára jár. Kedvesére, Enikőre is nagyon nehezen tud időt szakítani, nemhogy egykori villabajtársaira.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


"Nem tartom a kapcsolatot senkivel, amióta kijöttem a villából. Szandikával és Gombár úrral futottam csak össze, és váltottunk pár szót telefonon. Valójában nincs is szükségem rájuk, mert nem alakultak ki bent olyan erős baráti, érzelmi szálak, amiknek helye lenne az életemben. Sok barátom van, akikkel közel 20 éve jóban-rosszban kitartunk egymás mellett, de össze sem lehet hasonlítani a két emberi kapcsolatot" - árulta el a Life.hu-nak Olivér, aki természetesen hozzátette, hogy Alekosz mindez alól kivétel.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


A dublőrsrác véleménye szerint rajta és Alekoszon kívül senki sem fogja tudni kamatoztatni VV-ismertségét a jövőre nézve, mert többnyire mindenki el fog tűnni a süllyesztőben. "Azt gondolom, hogy Alekosz és én lehetünk azok, akik lavírozhatnak a szakmában, talán még Éva és Anikó, aki szerencsét próbálhat ezen a területen, de a többieknek kapáltak. Volt, aki nagyon nagy arccal bírt a villán belül, hogy itt kinn mekkora sztárság vár majd rá, majd igen nagyot koppant. Van, aki még próbálkozik, de van, aki már feladta. Egy biztos, amíg az ember semmit nem tesz le az asztalra, addig ne várjon hírnevet és ismertséget. Többen ezt képtelenek felfogni" - állította Simor úr, aki a felröppent hírekből ítélve lehet, hogy visszatér villabéli igaz barátjához, a görög okostojáshoz.



VV Zsófi mindent megmutatott a Life.hu-nak! - videóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110412-vv-zsofi-megmutatta-uj-melleit-es-slagergyanus-szamat-is-elenekelte.htmlVV4: Éva átverte Anikót - durván egymásnak estek!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110411-valo-vilag-4-eva-atverte-anikot-durvan-egymasnak-estek.htmlTanárai sem tudták, hogy jelentkezett a Csillag születikbehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110411-timi-chen-tanarai-sem-tudtak-hogy-jelentkezett-a-csillag-szuletikbe.htmlRod Stewart lánya a csalfa színésztől terheshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110412-rod-stewart-lanya-es-tori-spelling-is-terhes.htmlA csatorna döntött: visszatért a show szívtiprója!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110412-a-csatorna-dontott-regi-jatekost-engedtek-vissza-az-eden-hotelbe.htmlStohl András nem vezet többet műsorthttp://www.life.hu/tested-lelked/20110411-stohl-andras-nem-vezet-tobbet-musort.htmlAlekosz megszedi magát a ValóVilággalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110411-alekosz-jol-keres.htmlA Rácz testvérek taktikából hangoztatják szegénységükethttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110410-a-racz-testverek-taktikabol-hangoztatjak-szegenyseguket-a-valovilagban.htmlAz RTL Klub műsorvezetője kidobta Tv2-es szerelmét!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110414-istenes-bence-kidobta-szerelmet-iszak-esztert.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.