párkereső műsor valóságshow Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ember esze megáll, hogy ebben a kolumbiai paradicsomban mik meg nem történnek. Kriszta csúnyán át lett verve: először kiderült, hogy Daninak titkos küldetése volt az, hogy a párceremónián egy párt alkossanak, míg Levente vakmerő döntése miatt búcsúzhatott az Éden Hoteltől.

Bűnbánat, taktika

Kriszta próbálta szépíteni magát Levi szemében, miután Dani mellé sasszézott és elpártolt a szőke focista mellől. Lelkiismeretén szeretne könnyíteni, ám Levente közel sem ezzel van elfoglalva. Bár bántja a dolog, és aggódik, de inkább arra koncentrál, hogy Gábort és magát biztonságban tudja. Szandrával nem szívesen paktálna le, nem bízik meg benne 100 százalékosan. Ádám továbbra sem hajlandó békét kötni, ami Krisztát illeti. A hányás kerülgeti, ha csak arra gondol, hogy két kapura játszik.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

Kriszta és Dani

Párválasztási ceremónia

Kristóf Jennifer mögé, Ádám Niki mögé, Dani Kriszta mögé, Krisztián Szandra mögé, Gábor Alíz mügé, és végül Levente Kriszta mögé állt. A váratlan döntés, miszerint nem Szandrát választotta a szőke focista, mindenkit lesokkolt. Először barátját helyezte biztonságba, majd saját bőrét vitte a vásárra. Kriszta ezzel sakk-mattot kapott. A lányok sírtak, a fiúk csak füleltek, és a lány tekintetét fürkészték. Krisztának Levente színtiszta barátságot jelent, míg a visszatért szívtipróhoz talán szerelmi szálak is kötik. A kérdés pofonegyszerű: szerelem vagy barátság?

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu


Levente, ágyő!

A szerelem győzött mindenek felett: Kriszta Danit választotta párjául. Levente saját csapdájába esett, és csúnyán megsérült. Míg Gábort megmentette, addig saját magát bitófára küldte. Vajon a lány jól döntött? Eláruljuk, hogy nem, mivel kelepcébe került, és egy "kész átverés" részese lett, csak nem tudtudjuk még, melyik résznél kell nevetni.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

A nagy titkot Éva fedte fel: Dani titkos küldetése volt, hogy Krisztát maga mögé állítsa és meg is tartsa. Erről senkinek sem beszélhetett. A lányban ekkor egy világ omlott össze, becsapva érezte magát, és elveszített egy igaz barátot a buta lépésével. A búcsúzáskor Gábor és Levente olyan keserű sírás közepette vált el egymástól, hogy az ember szíve megszakadt. Szem nem maradt szárazon, csak a hűvös jobb sarokban, a Szandra-Krisztián párosnál.

Az este folyamán Ádám próbálta vigasztalni a nagyképű szöszit, majd igyekezett szövetséget kötni vele. Kristóf pedig igyekezett jó kedvre deríteni a magára maradt fiút. Majd Kriszta is megérkezett, aki mentegetni próbálta magát a szituáció alól, nem sok sikerrel, így egész este itatta az egereket. A párceremónia Levente vakmerő döntésével és igazi drámával zárult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.