VV4: Éva úgy ugrált, ahogy Jerzy fütyült neki

VV Éva VV Alekosz séf VV Anikó Vacsoracsata VV Jerzy Való Világ 4 főzés szinkronizálás kukta VV Béci öklendez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vacsorahét negyedik séfje Jerzy lett, aki mellé Éva került mint kukta. Így a szépfiúnak eljött az ideje, és revansot vehetett a törtető lányon. Szó szerint kénye-kedvére ugráltathatta Évikét.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


Jerzy a séf, Éva a kukta

Tovább folytatódik a vacsoracsata hete. Eljött Jerzy ideje is. Segítségül Évát hívta, akivel eddig a legtöbb konfliktusa volt. A békéscsabai lány sokszor lenézte a szépfiút, így most revansot vehetett rajta és csicskáztathatta a törtető lányt. A kukta nem volt valami álomsegéd: rágyújtott munka közben, kerülte a munkát, és még sapkát se akart felvenni a torzonborz hajára.

Jerzy és Éva alkottak

Éva végül nagyon engedelmes lett, és felvette a kötényt, valamint teljesítette a séf minden kérését és kívánságát. Nemcsak zöldségpucolásban, hanem mosogatásban is remekelt. A szépfiú nagyon komolyan vette a konyhai munkát, minden apró részletre odafigyelt. Sőt, arra is maradt energiája, hogy Évát szinten tartsa kisebb-nagyobb pálinkaadaggal.

Anikó öklendezett Jerzy vacsorájától

Elérkezett a vacsora ideje, a vendégek negyedszerre mentek végig az udvaron, és negyedszerre vittek ajándékot a vendégvárónak. Jerzy az egyik kedvességen el is morzsolt egy könnycseppet, de nem sokáig sírdogálhatott, ugyanis tálalnia kellett. Alekosznak be nem állt a szája, és óriási monológgal magasztalta az egekbe a szépfiú vacsoráját. Az előétel még ehető volt, ám a második fogásnál a bárány még mekegett az életéért, így Anikó már öklendezett, Béci és Éva is forgatta a szemeit. A görög okostojás viszont betúrta a szerinte 5 csillagos ételt, és nem értette a többiek fintorgását.

Elkészült a szinkron

A RTL Klubon futó új sorozat szinkronizálása elkészült, amit a villalakók a vacsora levezetéseképpen megnézhettek. Mindenki el volt ájulva magától, Alekosz kiköpött szinkronszínészt fedezett fel Anikóban. A rosszkislány ettől egyből fantáziálni kezdett, hogy milyen jó lenne Kéri Kitty helyett Angelina Jolie-t szinkronizálni. A nagy öröm után jöhetett Jerzy menüjének értékelése. Ahhoz képest, hogy többen rosszul lettek a főételtől, igen magas pontszámmal díjjazták a szépfiú főzőtudományát.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.