VV4: Olivér, Gigi, Zsófi visszaköltözött a villába!

Anikó Jerzy Való Világ valóságshow párbaj Olivér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A három exvillalakó hétfő este lepte el a tetthelyet. Egy hétre újra birtokba vehetik egykori helyüket, és erősíthetik barátaikat, vagy épp szerelmüket. A beköltözés óriási meglepetést okozott mindenkinek.

Jerzy beszólt Bécinek

Az este folyamán egy szerelmi vallomást tett Alekosz Anikónak, miközben lelki társa mindezt gyertyatartóként végignézte. Minekután a fekete szépség lepattintotta a görög amorózót, jött Éva és felkérte egy keringőre az okostojást, miszerint szeretethiánya van. No de az érdi biztonsági őr mit sem törődött a felrobbant hajú lány érzelmeivel, mint egy pincsikutya, úgy ment a rosszkislány után a nyugiszobába. A szerelmi háromszögnek végül vége lett, miután Éva már a szobába is benyitott, hogy meglesse, mivel foglalatoskodik a turbékoló pár.

Eleged van a pasikból? Kipróbálnád lánnyal? Nézd meg, milyen buktatói vannak websorozatunk új részében!






Jerzy tovább hergeli magát

A párbaj napján kaptak egy játékot, amiben fel kellett egy papírra írni a neveket, hogy szerintük ki tér vissza győztesként a csatából. A feladat során ismét kibukott Jerzy szívfájdalma, ugyanis nem tér napirendre afelett, hogy sógora az ő kezére tette a zöld kendőt. Bécinek viszont az nem tetszik, hogy a szépfiú eddig hallgatott, most meg elkezdte hergelni saját magát, majd őt sarazni. Valójában mindenki Béci mellett tette le a voksát, ám Alekosz érvelése mégis kiverte a biztosítékot Bécinél. Bár valószínű, hogy csak fájt az igazság. Végül elérkezett a kortesbeszédek írása, Anikó Béci szónoka lett, míg Jerzynek a görög dumagép.


Párbaj utáni döbbenet

A párbaj alatt Alekosz és Éva gusztustalannak és tiszteletlennek tartotta Béci viselkedését. Majd miután Jerzy halál nyugodtan betoppant a villa ajtaján, míg Anikó arcán a döbbenet ült ki, addig Éva talajgyakorlat nélkül ugrott a szépfiú nyakába, majd a görög okostojás úriemberként gratulált a tribulusnak. A rosszkislány nem sokáig hezitált, egyből áskálódni kezdett a törtető lány ellen, majd Alekoszt is betalálta. A fekete szépség becsípve és affektálva nyilvánította ki a véleményét a bentlakókról.

Exvillalakók újra a luxusbörtönben

Olivér, Zsófi és Gigi lopakodott be a luxusvillába hétfő este. Őrületes meglepetést okoztak a villalakóknak. Jerzy egyből szerelmes csókot váltott Gigivel, Éva szíve szerintem már egyre nehezebben bírja a kiképzést, és az RSG egyes mozdulatait ismét bevetette Olivér láttán. Anikó Zsófi karjaiban siránkozott, míg Alekosz az igazak álmából felkeltve üdvözölte barátját. Az öröm egyelőre felhőtlen, bízunk benne, hogy ez így is lesz.

http://pro.hit.gemius.pl/gstream.js


Barátkozz a Life.hu-val az iWiW-en és a Facebookon is!



Elindult a Csillag születik - VV Ildi is bepróbálkozott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110402-elindult-a-csillag-szuletik-elovalogato.htmlÖsszepisilte magát a gyönyörtől VV Olivér egyik rajongója!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-bepisilt-a-gyonyortol-vv-oliver-egyik-rajongoja.htmlBotrány! VV Jerzy barátnője kitálal!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-botrany-vv-jerzy-baratnoje-kitalal.htmlLopott, csalt, hazudott a VV4 "szabálytisztelő" Bécije!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110131-lehull-a-lepel-a-racz-testverekrol-vv-beci-loptam-csaltam.htmlSorra buknak le a VV4 szereplői!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110130-vv4.htmlBotrány! Aktfotózás miatt szakított a VV féltékeny szerelmese!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110122-botrany-aktfotozason-szakitottak-a-vv-szerelmesei.htmlVV Éva lepatkányozta Zsófit! - videóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110418-vv-eva-lepatkanyozta-zsofit-aki-emiatt-nem-birja-video.htmlMilliókat keresnek a ValóVilág kiesőihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110418-milliokat-keresnek-a-valovilag-kiesoi.htmlVV4 párbaj: Erre senki sem számított - Jerzy kiejtette Bécit!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110417-vv4-parbaj-erre-senki-sem-szamitott.htmlVV Gigi kitálalt a Life.hu-nak!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110416-vv-gigi-magyarazkodik-es-kitalalt-a-lifehunak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.