Brad Pittet a sztárszakács tanítja főzni

Brad Pitt főzés Jamie Oliver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad kedvese, Angelina Jolie épp elég elfoglalt a hat csemetével, így a szívtipró egy igazi sztárszakácsot fogadott fel, mert minden vágya, hogy megtanuljon főzni.

A Becstelen brigantyk sztárja főzőleckéket vesz. Oktatója pedig nem más, mint Anglia egyik legnépszerűbb sztárszakácsa, Jamie Oliver - olvasható a The Sun magazinban.

AFP
AFP


Jamie Oliver szívesen látott vendég lett a sztárpár Los Angeles-i otthonában - itt folynak ugyanis a főzőleckék. Brad azért döntött a tanulás mellett, mert elege lett a gyorséttermi kosztból, és minden vágya, hogy végre ő főzhessen csodaszép nejének és hat csemetéjének. Jamie Oliver pedig - aki egyébként hosszú évek óta a sztár jó barátja - nagyon örült a megtisztelő feladatnak. "Jamie épp egy TV-műsor miatt időzik Los Angelesben, Brad pedig kihasználja az alkalmat, hogy minél többet tanulhasson tőle" - vallotta a színész egy ismerőse. "Ő és Angie nem túl jártasak a konyhában. A reggeli müzlit még elkészítik, de máshoz nem nagyon értenek. Általában étterembe járnak, vagy otthon, a szakácsuk kosztján élnek. Ha pedig a szakács szabadságon van, el-elcsábulnak egy gyorsétteremben. Éppen ezért döntött Brad most Jamie mellett, hogy minél egészségesebben élhessenek. Ehhez pedig nem gyorsétterem, hanem otthoni koszt kell" - tette hozzá az ismerős.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.