valóságshow műsor Éden Hotel sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két fiúnak, Krisztiánnak és Toldinak véget ért az álomnyaralás. Az előbbi az utolsó szó jogán egy kegyelemdöfést adott Szandrának, aki igen rossz néven vette ezt.

Vajon ki mellé áll Robi?

A mindenre elszánt Robi közel került Krisztiánhoz, persze nem úgy. Összehaverkodott a két fiú, így a szekszárdi fiatalember úgy érzi, ez majd megnehezíti a döntését a párválasztáskor. Azt gondolja, hogy az Ádám vezetésével működő brancs addig spanol vele, amíg haza nem küldi Szandrát. Jennifer közben eljátszott a gondolattal, hogy maga mögé állítja Toldit. A párválasztó ceremónia okozhat még meglepetést. Senki sincs biztonságban, csak Robi, aki a titkos küldetése miatt védettséget élvez, így a döntés az ő kezében van. Hét fiúból csak öt maradhat, kettő pedig csomagolhat.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

Szandra és Robi

Krisztiánnak és Toldinak egyaránt lőttek

A ceremónián Éva szokás szerint kínos kérdéseivel bombázta a fiatalokat, amikre a válaszok hebegve-habogva érkeztek. A fejfájást ezúttal ki más, mint Robi okozta, hiszen mindenki be volt rezelve a döntésétől, senki sem volt biztonságban. A párválasztást Ádám kezdte, aki Niki mellé állt, majd Gábor Alíz, Toldi Jennifer, Krisztián Szandra, Dani Kriszta, Kristóf Jennifer mellé kullogott. Az izgalom a tetőfokára hágott, amikor Robi elindult, hogy végre eldőljön, kit üt ki egy szempillantás alatt. Szandrára esett a választása, így Krisztiánnak ért véget az álomnyaralás. A vállalkozó képtelen volt belenézni áldozata szemébe, aki csalódott volt, de tudta, hogy benne volt a pakliban.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

Toldi, Jennifer és Kristóf



Ezek után egy kisebb félreértés történt az új pár - Robi, Szandra - között, ugyanis mindketten másképp emlékeznek a híres "deal"-re. A fiú szerint már a beköltözése óta próbálja puhítani a lány, hogy álljon mellé, míg a fekete démon ezt úgy gondolta, hogy először egy erős játékost, például Ádámot küldje haza, majd utána folytathatják együtt a játékot.

Jennifernek is dönteni kellett, aki a frászt hozta Kristófra, amikor is közölte, hogy Toldival lenne érdemesebb folytatni a játékot, és esze ágába sincs a futballedzővel előrébb lépni. Végül Jeni továbbra is kiállt a fiú mellett, és bent tartotta Kristófot.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

Robi, Szandra és Krisztián


Krisztián még egy fricskát dob Szandrának

A nyafi szöszi vicces kedvében volt, ő bizony meglepetést is tud okozni, pedig azt hinné az ember, hogy a nyávogásnál többre nem futotta neki. A lényeg, hogy Kristóf maradt. Viszont Robi a társai szívébe zárta magát azzal a lépésével, hogy nem rakta ki Ádám szűrét. A fiatalok így megígérték neki, hogy mindenben segítik őt.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu



Majd jött a könnyes búcsú, ahol Krisztián az utolsó szó jogán csúnyán megalázta a fekete démont. Elmondta, sajnálja, hogy Szandra miatt hazugságokra kényszerült, megbánta, hogy vele játszott, és a testi kapcsolatot is, mert minden, ami vele volt, az kacsa.

Jeni és Kristóf is összerúgták a port, mindenki mindenkiben csalódott, de a játékot továbbra is együtt folytatják. Az est végén Szandra és Robi újabb szövetséget kötött. Valójában a fekete özvegy ismét kivetette a hálóját, újabb taktikai bevetésre készül, próbálja behálózni új hálótársát. Kérdés, hogy vajon sikerül-e neki...


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.