Anikó kihasználja a férfiakat - celeb akar lenni bármi áron

VV Anikó csábítás Való Világ bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villa rosszkislánya nem szereti, ha könnyűvérű nőnek nézik, ennek ellenére tökéletesen trükközik és játszik a férfiakkal, mert szerinte azok megérdemlik.

www.valovilag.hu
www.valovilag.hu


Anikó csinos és kívánatos lány, ezt ő is jól tudja magáról. 2009-ben jelentkezett A Királynő című műsorba, tavaly pedig bekerült a ValóVilág legújabb szériájába. Szemezgetve a szépség bemutatkozó kisfilmjeiből, egy kicsit más Anikó képe tárult fel előttünk. Vajon csak megjátszotta magát a négy hónap alatt a fiatal lány, és Olivért is legalább annyira kihasználná a villából kijövet, mint a bulikban megismert férfiakat?

,,Huncut vagyok és kacér. Szeretem, ha a férfiak falnak a tekintetükkel, de nem szeretem, ha könnyűvérű nőnek néznek. Nagyjából két órát készülök egy partyra, egy ruhát két bulira sosem veszek fel. Játszom a férfiakkal, mert megérdemlik, hogy játsszanak velük. Amikor érzem, hogy elkezd nyomulni, az értésére adom, hogy innentől számomra már nem pálya. Engem egy férfi addig érdekel, amíg meg nem kaptam." - vallotta a lány, aki azt is elmesélte, miért szereti annyira a bulikat.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


,,Elmegyek 2000 Forinttal bulizni, egy ezres a beugró, a többin úgy berúgok, hogy a hajamnál fogva húznak ki. Szeretek becsiccsenteni." - mesélte Anikó. A lány saját állítása szerint mindig érezte, hogy mostani életénél többre hivatott, és ki akar törni. Ehhez pedig a celeblét és a tökéletes külső nagyszerű ajánlólevél. ,,Sokkal többre vagyok hivatott, minthogy egy műkörmös asztal mögött öregedjek meg. Szeretném kihasználni a lehetőségeimet, hiszen most vagyok fiatal." - tette hozzá a lány.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

A hallottak fényében nem lenne meglepő, ha kiderülne, Anikó hónapokig taktikázott és csak heccből csábítgatta a villa férfi lakóit - akiknek azonban nem kellett a könnyűvérűnek tűnő lány. Olivér inkább szerelmét, Enikőt választotta a fekete démon helyett, és Béci szerelmi életét sem kavarta fel, amikor Anikó megpróbálta őt behálózni szerelmével...

Végre gyermeke lesz az angol szívtiprónak?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110426-hugh-grant-apa-lesz.htmlKórházba került Hajdú Péter kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110426-korhazba-kerult-hajdu-peter-kisfia.htmlVV4: Anikó érdekes stratégiába kezdetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110425-vv4-aniko-erdekes-strategiaba-kezdett.htmlLebuktak a villamoson alkoholizáló sztárok - videóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110425-palinkatura-sztarokkal-a-moszkva-tertol-a-petofi-hidig.htmlVV4: Anikó kiborult Olivér távozásakor - Videó!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110425-vv4-aniko-kiborult-oliver-tavozasakor-video.htmlValó Világ 4: Anikó lett az utolsó kiválasztott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110424-valo-vilag-4-az-utolso-kivalasztas.htmlLindsay Lohant négy hónapos börtönre ítéltékhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110424-lindsay-lohant-negy-honapos-bortonre-itelte-a-los-angelesi-birosag.htmlCsillag születik: Máté Péter visszatért!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110423-csillag-szuletik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.