szódavíz VV Éva VV Alekosz idegesség húsvéti ünnep VV Anikó tojás kihívás locsolás VV Jerzy Való Világ 4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A törtető lány a kiválasztás óta nem képes megnyugodni, folyton a kihíváson és a párbajon járatja az agyát. Kisebbségi komplexusa van, és attól tart, hogy elveszíti a még közel sem biztos harcot.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


Húsvét a villában

Természetesen a villába is megérkezett a nyuszi, és a húsvétot a villalakók is hűen megünnepelték. A fiúknak ki lett adva a feladat - amit a nézők megszavaztak nekik -, hogy kölnivel locsolják meg a villa két leányát. Alekosz már előző este elővette Petőfi énjét, és költött egy verset, amit külön-külön Ciceró módjára elő is adott Anikónak és Évának. Ám a fiúk kicsit túlpörögték a dolgot, ugyanis az illatfelhő után következett a szódavíz. Éva tiszta idegbeteg lett tőle, Anikó pedig csak sikongott, ahogy csak tudott.



Húsvéti játékok

Évának nem indult jól a reggel, amit tetézett a húsvéti köszöntő. Valójában az egész napjára jellemző volt a morcos hangulat. A néphagyományok alapján különböző játékos feladatokat kellett kipróbálniuk, ami a törtető lányt nem igazán tette boldoggá. Anikó Alekosz párja lett, míg Jerzy Évával ügyeskedett. A görög amorózó egyből fente a fogát, pontosabban mosta, miután megtudta, hogy milyen közel fog kerülni a játékok során a fekete szépséghez. Az intimitás ezúttal sem maradhatott el Alek részéről.




Éva nem beszél sötét múltjáról

Több mint 150 napja vannak a fiatalok a villában, és még mindig vannak megválaszolatlan kérdések. Mindenki felírhatott egy-egy kérdést név nélkül, egy társának címezve, amire a mai napig nem kapott választ. Évánál a feladat alatt betelt a pohár, mivel Alekosz ismét alakított, ugyanis folyton "szeretetből" megbántja a békéscsabai lányt. Szerinte amit ő mond Évikének, azon nem sírni kéne, hanem nevetni. Majd jobbnál jobb kérdésekkel bombázták a lányt, amitől végleg összetört, és pityeregni kezdett. Azt állítja, hogy vannak dolgok, amiket még ő maga sem dolgozott fel, és ezért nem kíván erről beszélni. Vajon mit rejtegethet a törtető lány?



Éva biztos benne, hogy megy párbajozni

A kihívás előtti napokban a következő feladatra került sor: a villalakóknak meg kellett győzni Anikót, hogy ne őt hívja ki párbajra. Mindenki más-más stílusban próbálta "bepuncsolni" magát a rosszkislányhoz. Éva elég sablonos volt, míg Alekosz hozta a tőle megszokott formát, Jerzy pedig kivételesen humorosan igyekezett megoldani ezt a feladatot. Ani reagált a monológokra, ami ismét elég titokzatos volt, majd a lány Alekosszal próbált egy beszélgetésben elmélyülni, de nem igazán sikerült. Ment is egyből árulkodni Évának, aki biztos benne, hogy a fekete özvegy őt fogja kihívni párbajra, és ezzel el is búcsúzhat a főnyereménytől. Kisebbségi komplexusa egyre durvább, így kiderült, hogy ez volt az, ami az egész napját beárnyékolta.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.