VV4: Teljesült Éva álma: műsorvezető lett belőle!

Anikó műsorvezető Éva Jerzy Való Világ valóságshow Alekosz VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A törtető lányt Barabás Éva és Gönczi Gábor vezette be a média rejtelmeibe. A szőke szépség régóta vágyik arra, hogy kipróbálhassa magát a műsorvezetésben, s most eddig dédelgetett álma teljesülhetett.
Szótlan reggel






Éva kívánságnapja

Éva kívánságnapja volt, aki ezúttal a televíziózásra fókuszált. Barabás Éva és Gönczi Gábor vezette be őket a média rejtelmeibe. Különböző gyakorlati feladatokat kaptak, amibe a törtető lány most megcsillogtathatta elveszett tehetségét. Mindig is arra vágyott, hogy a médiában dolgozhasson, így most eljött a pillanat, hogy megmutathassa, mire képes. Mint tudjuk, Alekosz képes órákig beszélni a semmiről, meg se kottyant neki egy focimeccset levezényelni. Éva önbizalma viszont visszatérhetett, mert ő volt az, akit Gönczi Gábor műsorvezetőnek "avanzsált".



Kihívás előtt, alatt és után

Anikó nagyon hosszasan mérlegelt és gondolkodott, mielőtt kimondta volna Éva nevét a kihíváskor. A kiválasztástól a kihívás pillanatáig mindenkiben meghagyta a kételyt, hogy még véletlenül se üljön senki nyugodtan a babérjain. Ettől függetlenül Alekoszból és Jerzyből is áradt a síri nyugalom, míg Évikéből nem véletlen, hogy az izgalom sugárzott, hiszen megérzései ezúttal sem csaltak, és ő lett a kihívott. A fekete szépség az ösztöneire hallgatott, és mivel be akar kerülni a fináléba, úgy gondolja, hogy Éva az egyetlen, aki ellen van esélye visszatérni a luxusbörtönbe.



Jerzy bekérdezett Alekosznak

A kihívás után szokás szerint lehetőséget kaptak a villalakók, hogy kiadják magukból a feszültséget. A kínos kérdések ezúttal sem maradtak a tarsolyban, így senki sem menekülhetett. Anikót és Évát egyértelműen a kihívás kapcsán kérdezték, Alekosz pedig az előző esti veszekedés miatt kereszttűzbe került, és az indulatok tovább nőttek. Ezúttal Jerzy verte ki a biztosítékot.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.