párkereső műsor párkapcsolat szex valóságshow szerelem Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két lánynak befellegzett. Jennifer rossz tulajdonságai miatt vágta el magát, míg Kriszta Szandra áldozata lett. A legjobban ezt Kristóf sínylette meg, aki egyszerre két, hozzá közelálló embert veszített el.

A lányok paráznak, Szandra szervezkedik

A ceremónia reggelén a lányok hasában már jócskán repkedtek a pillangók. Már jó előre összekulcsolták ujjaikat, és szorítottak a bennmaradásukért. Szandra újra megbolondult attól a hatalomtól - védettségtől -, amit a kezébe kapott, és ismét ámokfutásba kezdett. Valójában a fekete szépségnek fogalma sincs, hogy milyen rendezvényen van, ugyanis Ádámtól kért tanácsot a párválasztás kapcsán, aki értelemszerűen visszautasítóan viselkedett.

www.viasat.hu
www.viasat.hu

Jennifer és Kriszta


Majd betámadta Lindát, és látványosan megmutatta gonosz lelkét, amitől a pókerosztó lány kissé megriadt. Szandika azt mondta neki, hogy sárba döngöli őt, ha gyenge, és ezt természetesen részletezte is. Majd elindult a taktikai meetingekre, először Robihoz, majd Dettihez ment, hogy összeboronálja őket a párválasztó ceremóniára. A bajkeverő lány elmondása szerint két lépéssel előrébb jár társainál.

www.viasat.hu
www.viasat.hu



Jennifer, viszlát!

A párválasztás előtt a fiúk szavazatai alapján egy lánynak távoznia kellett a kolumbiai paradicsomból. Egy kérdőívet töltöttek ki a nap folyamán, amin arról nyilatkoztak, hogy melyik lány rendelkezik a legtöbb negatív tulajdonsággal. Ez alapján Szandra jött ki győztesnek, aki korábban védettséget szerzett, így az ezüstérmes, jelen esetben Jennifer számára ért véget a játék. Majd a ceremónián Kriszta-Danit, Linda-Robit, Detti-Kristófot, Niki-Ádámot, Alíz pedig Gábor arcát puszilta meg.

Kriszta ki lett írva a szappanoperából

A védettséget élvező Szandra végül Kriszta és Dani párosához állt be, ezzel kiejtve a fekete amazont. Kristóf így egyszerre két embert is elveszített. Elveszítette a másik felét, így érthető, hogy hiányérzete van, és nagy ürességet érez magában. A főszereplők kissé gördülékenyebben vették az akadályt, valamelyest mindketten fel voltak erre készülve. Érdekes fordulat történt, ugyanis a bajkeverő lány épp hogy nem lopta be ezzel a lépéssel Niki szívébe magát, amit Ádám nem hagyott annyiban, és egyből ráförmedt a szőke ciklonra. Majdhogynem glóriát húzott Niki Szandra feje felé, amiért nem robbantotta szét őket. Ez a játszma még nincs lefutva.

www.viasat.hu
www.viasat.hu

Kriszta, Dani és Szandra



Később a szöszi lány az őt gyötrő szexhiányáról panaszkodott, hiszen már hét hónapja nem volt senkivel, és már legszívesebben mindenkire rámászna, annyira vissza kell fognia magát. Ezúttal Ádámot találta meg, aki folyton visszautasítja az "ajánlatot", és úgy tűnik, közel sem kelti fel érdeklődését a szekszárdi lány. A búcsúzás, a könnyek, és a szomorkodás után az alvás következett. Az élet nem áll meg, megy tovább, és nekik aztán végképp tudni kell, hogy ez az a hely, ahol bármi megtörténhet...


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.