párkereső műsor szex valóságshow szerelem Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Linda és Robi a paplan alatt maszatolt - ám nem sokáig, ugyanis Szandra rájuk nyitott és rögtön elkezdett sipítozni. Ezt megelőzően két új szereplővel bővült a kolumbiai szappanoperánk és két fontos küldetéssel, amivel óriási hatalom kerülhetett a kezükbe. A reggeli mellekből és a leszbi csókváltásokból ezúttal sem szenvedtünk hiányt.

Új lakók érkeztek, új küldetésekkel

A hétfői összefoglaló ismét Niki melleivel indult és egy kis csípőmozgással. A szőke ciklon továbbra is úgy játszik a férfiakkal, főleg Ádámmal, mint macska az egérrel. Közben érkezett egy levél, amiben az állt, hogy új lakó érkezik az Éden Hotelbe, méghozzá László személyében, akinek még a tojáshéj a fenekén, ugyanis 19 éves.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

Niki és Laci

Ő is kapott egy lehetőséget, pontosabban egy küldetést, aminek a lényege az volt, hogy megismerheti az összes lányt, majd akit randira invitál, annak a párjának tipli van, azaz annak a fiúnak el kell hagynia a karibi paradicsomot. Mindenki próbálta elemezni az új srác erősségeit és gyengeségeit, és már attól paráztak, hogy vajon kapott-e valami küldetést vagy védettséget.

Később Szandra próbálta kicsomagolni Linda lelkét, hogy milyen sérülések lehetnek vele szemben. A fekete bajkeverő azt gondolja, hogy a pókerosztó csőrét valami böki vele kapcsolatban. Nem jutottak dűlőre, így mindenki máshol kereste az igazát.

Közben Kristóf - miután eleget nyalogatta sebeit -, kinyitotta száját, és végre szóba állt újdonsült párjával, Dettivel. Ám továbbra is megreccsenve érzi magát, hogy csak pár emberrel tud kommunikálni. A letargikus hangulaton a szőke cicamica sem tudott változtatni. Így Dani és Ádám vették kezelésbe a labdarúgóedző lelkét. Majd megérkezett Niki és szövetséget kötöttek, hogy bárki nyeri a játékot, elosztják a főnyereményt.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

Kristóf és Detti

Az események csak úgy pörögnek, újabb levél, újabb jövevény, újabb parti. Attilának, akinek érkezése rendhagyóra sikeredett, mixerként kellett bemutatkoznia, nem szólalhatott meg magyarul, és az est végén meg kellett csókolnia egy lányt. Amennyiben ez sikerült volna neki, úgy összeköltözhetett volna a lánnyal, és a kiválasztott párjának takarodó a szingliszobába.

Attila lúzerkedik, és nem sikerül csókot lopnia

A mixerszerep senkit sem tévesztett meg, már az első percben kiszúrták, hogy a pultos srác egy új lakó. Ám az új jövevény igyekezett nem kiesni szerepéből, így rezzenéstelen arccal vette tudomásul, hogy valójában leleplezték a többiek.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

Attila

A csókkal először Szandránál próbálkozott be, ám nem kerültek olyan közel, hogy tervét véghezvigye. A többiek továbbra sem hagyták békén, csókot pedig továbbra sem osztogattak a lányok.

Szenvedély, forró, leszbi csókok, heteró maszatolás

Végül Attila felfedhette titkát és küldetését, amit nem sikerült teljesítenie. Ezek után Detti karonfogva körbevezette a házba, amihez Szandra csatlakozott, kissé spicces állapotban. A fekete hárpia egyből elkezdte keverni a kártyáit, még azt se tudta, hogy a barista gyerek ki fia borja, de ő már nekilátott haditervet készíteni és szövetségest keresni.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

Szexorgia a medencénél

Az este folyamán Laci már áldozatát kereste, hogy melyik lányt hívja randira, ezzel kigolyózva egy pasit a házból. Közben Szandra Robi nyakába ugrott, hogy Lindát féltékennyé tegye, nem sok sikerrel, mert erre a krupiélány a medencébe ugrott, ahova Robi nyomban követte, és hipp-hopp a melltartó is lekerült a lányról. Közben Alíz és Niki megint "összecsokizott", mire Linda sem bírt magával és beszállt a leszbipartiba. Folytatásként Robi csatlakozott a gruppenbe, amit végül a szobában Lindával kettesben folytatott. Közben Szandra ismét betámadta Ádámot a kérdéseivel, de nem vette a lapot, hogy az egész csak időpocsékolás. Végül rányitott a maszatolós fiatalokra, akiknek ezzel elment az a cseppnyi ihletük is, ami volt.

Bereczki Hajnalka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.