Rene Russo Thor mozi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőről jó ideje nem hallottunk, de a napokban végre feltűnt lányával egy filmbemutatón.

Rene a Thor cimű fantasztikus mozi egyik főszereplője - a film hollywoodi premierjére a színésznő lányával, Rose Gilroy-jal érkezett. Rene remek formában van: csinos, jókedvű, és ismét visszatért a rivaldafénybe - kell ennél több ötvenhét évesen?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Díszvacsorán az Obama házaspárhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110502-diszvacsoran-az-obamahazaspar.htmlBoldoggá avatták II. János Pálthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110502-boldogga-avattak-ii-janos-palt.htmlCsodálatos világ - szúnyog borostyánbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110429-csodalatos-vilag-szunyog-borostyanban.htmlA futballherceg és neje is hivatalos volt Vilmos herceg esküvőjérehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110429-david-es-victoria-beckham-vilmos-herceg-eskuvojen.htmlÍme, a régen várt hitvesi csókhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110428-legobol-keszult-a-kiralyi-csalad.htmlJessica Alba, a szülinapos kismamahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110427-jessica-alba-szulinapja.htmlNadal megküzdött a győzelemérthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110426-rafael-nadal-nyerte-a-barcelona-opent.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.